Στην ΑΕΚ ο Βλαστός

Με τα "κιτρινόμαυρα" θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο 23χρονος δεξιός εξτρέμ μετά από 12 χρόνια στην Δανία.

Σε ενίσχυση στη θέση του δεξιού εξτρέμ προχώρησε η ΑΕΚ με τον Βίκτωρα Βλαστό από την Σκίβε. Ο 23χρονος αγωνιζόταν τα τελευταία δώδεκα χρόνια στη Δανία, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του “Δικεφάλου” τόνισε πως περιμένει μια χρονιά γέματη τίτλους και επιτυχίες.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βίκτωρα Βλαστό. Ο 23χρονος (24/09/2000) δεξιός εξτρέμ θα ενισχύσει τη νέα σεζόν το τμήμα του Χάντμπολ Ανδρών της ΑΕΚ.

Ο Βίκτωρας βρίσκεται τα τελευταία 12 χρόνια στη Δανία. Ξεκίνησε την καριέρα του από την TM Tonder, ενώ τη σεζόν 2021/22 αγωνίστηκε στη GOG. Την επομένη μεταγράφηκε στη Skive fH, όπου αγωνιζόταν μέχρι πρότινος.

Βίκτωρα, καλώς ήρθες στην ομάδα μας!».

Σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα του συλλόγου, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «Δικεφάλου» τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στην ΑΕΚ. Είναι μια ομάδα που πάντα είναι στην κορυφή του ελληνικού χάντμπολ και έχει μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία. Ανυπομονώ να γυρίσω στην Ελλάδα μετά από 12 χρόνια στο εξωτερικό. Ελπίζω να έχουμε μια σεζόν με πολλές επιτυχίες και τίτλους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ