Στη Σαρδηνία η Εθνική Ανδρών | Ποιοι είναι οι 16 “εκλεκτοί”

Στο διεθνές τουρνουά της Σαρδηνίας θα συμμετάσχει η εθνική ομάδα πόλο ανδρών, οπού εκεί θα βρεθούν οι Κροατία, Ισπανία αλλά και η οικοδέσποινα Ιταλία.

Το «Σκληρό» τέστ της εθνικής θα αποτελέσει το Waterpolo Sardinia Cup εν όψη προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού.

Το επίσημο δελτίο τύπου της ομοσπονδίας:

«Ταξιδεύει την Κυριακή (30/6) το απόγευμα για τη Σαρδηνία η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών, προκειμένου να μετάσχει στο διεθνές τουρνουά που γίνεται εκεί 4-6 Ιουλίου, με τη συμμετοχή της οικοδέσποινας Ιταλίας, την Κροατίας και της Ισπανίας.

Το “Waterpolo Sardinia Cup” θα αποτελέσει και το πρώτο δυνατό τεστ στο πλαίσιο της προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Η ομάδα θα μεταβεί αρχικά στην Όλμπια και από εκεί οδικώς στο Αλγκέρο, όπου θα πραγματοποιήσει πρώτα κοινή προετοιμασία με την Ιταλία κι έπειτα θα μετάσχει στο τουρνουά. Η αποστολή θα “πετάξει” με πτήσεις της “Aegean”, που είναι και επίσημος χορηγός.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος έχει επιλέξει για τη συγκεκριμένη αποστολή 16 πολίστες. Είναι οι: Μάνος Ζερδεβάς, Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Δημήτρης Νικολαΐδης, Κώστας Γκιουβέτσης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Γιάννης Αλαφραγκής, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Νικόλας Παπανικολάου, Γιώργος Δερβίσης, Ντίνος Γεννηδουνιάς, Νίκος Γκίλλας, Γιάννης Φουντούλης, Άγγελος Βλαχόπουλος, Αριστείδης Χαλυβόπουλος, Στάθης Καλογερόπουλος, Αλέξανδρος Παπαναστασίου.

Τους συνοδεύουν, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος, ο συνεργάτης του Τάσος Σχίζας, ο προπονητής φυσικής κατάστασης Μανώλης Βασιλειάδης, ο προπονητής τερματοφυλάκων Φίλιππος Καραμπέτσος, ο προπονητής κολύμβησης Γιώργος Μπλάνας, ο φυσιοθεραπευτής Ανδρέας Τζανής και ο τιμ μάνατζερ Γιώργος Μαργιούκλας, ως αρχηγός αποστολής. Μαζί τους και ο διεθνής διαιτητής Νίκος Μπουδραμής.

Το πρόγραμμα του τουρνουά (ώρες Ελλάδας):

Πέμπτη 4/7: 19:45 Κροατία – Ισπανία, 21:45 Ιταλία – Ελλάδα.

Παρασκευή 5/7: 19:45 Ελλάδα – Κροατία, 21:45 Ισπανία – Ιταλία.

Σάββατο 6/7: 19:45 Ελλάδα – Ισπανία, 21:45 Κροατία – Ιταλία.» //ΑΒ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ