Στα κανάλια της ΕΡΤ τα πρωταθλήματα Α1 ανδρών και γυναικών

 

Ο Πρόεδρος της ΚΟΕ, ανακοίνωσε και επίσημα τη συμφωνία της ομοσπονδίας με την κρατική τηλεόραση, που θα καλύψει τα δύο μεγάλα πρωταθλήματα αλλά και το κύπελλο Ελλάδας.

O Πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος, με την εναρκτήρια ομιλία του στο πλαίσιο της κλήρωσης των πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης Α1 Ανδρών και Α1 Γυναικών, ουσιαστικά κήρυξε και επισήμως την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου στις εγχώριες διοργανώσεις. Ο Πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας ανακοίνωσε επίσημα τη συμφωνία με την ΕΡΤ, που θα καλύψει τα δυο μεγάλα πρωταθλήματα, από την αρχή μέχρι το τέλος τους, αλλά και το Κύπελλο Ελλάδας.

 

Οι δηλώσεις του Κυριάκου Γιαννόπουλου:

«Θα σταθώ, στη συμφωνία με την ΕΡΤ, η οποία φέτος θα καλύψει τα πρωταθλήματα πόλο Α1 Ανδρών και Α1 Γυναικών, σε όλη τη διάρκειά τους, αλλά και το Κύπελλο Ελλάδας, με ζωντανές μεταδόσεις, σε ημέρες και ώρες που θα κανονιστούν μεταξύ των δύο πλευρών.

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα σωματεία, τις διοικήσεις που στηρίζουν την προσπάθεια που κάνουμε με την ΕΡΤ. Είμαστε η μόνη Ομοσπονδία που είχαμε τη σύμφωνη γνώμη όλων των σωματείων σε αυτή τη διαπραγμάτευση. Θεωρώ ότι, με τις επιτυχίες που έχουν φέρει οι Εθνικές μας ομάδες, Ανδρών και Γυναικών και με το πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που έγινε πέρυσι, θα έχουμε ακόμα μεγαλύτερη τηλεθέαση φέτος, με την προβολή των αγώνων από την αρχή μέχρι το τέλος. Παράλληλα, η Κολυμβητική Ομοσπονδία θα συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε πέρυσι, με το live streaming -φυσικά, με την άδεια της ΕΡΤ- και με τη συνεργασία των σωματείων, ώστε να έχουμε τη μεγαλύτερη δυνατή κάλυψη.

Έχει μεγάλη σημασία να κάνουμε συνεχώς βήματα προόδου. Για να γίνει αυτό πρέπει όλοι μας να προστατεύσουμε αυτό το προϊόν που λέγεται υδατοσφαίριση στην Ελλάδα. Και ξεκινώντας από το πρωτάθλημα: Έχει μεγάλη σημασία η συμπεριφορά μας. Πρέπει να δείξουμε προς τα έξω ότι είμαστε ένα σπορ που μπορεί να προσελκύσει νέους αθλητές, αλλά και καινούργιους φιλάθλους. Εδώ ανοίγω παρένθεση και τονίζω αυτό που έγινε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Λάρισα και στο Βόλο. Ήταν πρωτόγνωρο και πρέπει να βγουν πολλά και σημαντικά συμπεράσματα, γιατί αυτός ο κόσμος διψάει πλέον για καλούς αγώνες, για υγιή αθλητισμό, έξω και πέρα από χουλιγκανισμό και το δικό μας το σπορ μπορεί να το εγγυηθεί αυτό»

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ