Σγουρόπουλος και Παρίδη πρωταθλητές Ελλάδας στο απλό

Ο Γιάννης Σγουρόπουλος και η Κωνσταντίνα Παρίδη είναι οι πρωταθλητές Ελλάδας του απλού στην επιτραπέζια αντισφαίριση για το 2024.

Στην πετυχημένη από κάθε άποψη διοργάνωση, στο κλειστό γυμναστήριο «Ολυμπιονίκης Νίκος Γραμματικός» στη Σαλαμίνα, ο αθλητής του Ολυμπιακού πήρε τον πανελλήνιο τίτλο στους άνδρες για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Στον τελικό κατέβαλλε τον Κωνσταντίνο Κωνσταντινόπουλο του Παναθηναϊκού με 4-2 σετ.

Στις γυναίκες η αθλήτρια του Παναθηναϊκού γεύτηκε τη χαρά της πρωτιάς στο σημαντικότερο αγώνισμα για δεύτερη φορά μετά από το 2022. Στον τελικό νίκησε την Ελισάβετ Τέρπου του Παναθηναϊκού με 4-1 σετ. Οι Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος/Γιώργος Κωνσταντινόπουλος του Παναθηναϊκού κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο διπλό ανδρών, οι Κατερίνα Τόλιου/Κωνσταντίνα Παρίδη από το ίδιο σωματείο ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο διπλό γυναικών.

Από το Σάββατο είχαν πάρει τον πανελλήνιο τίτλο στο διπλό μικτό οι Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος/Ελισάβετ Τέρπου. Οι συνδιοργανωτές Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και δήμος Σαλαμίνας εμφάνισαν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα σε ένα τριήμερο event σίγουρα από τα κορυφαία στην ιστορία.

Με χρηματικό έπαθλο 1.000 για τους νικητές του απλού για πρώτη φορά στην ιστορία, με καινοτομίες, με ενέργειες φιλανθρωπικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα τομέα και φυσικά τους συνολικά 78 αθλητές κι αθλήτριες να προσφέρουν πλούσιο θέαμα και γερές αναμετρήσεις στο… κυνήγι των μεταλλίων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ