Σεφτέ στις νίκες για τα Χανιά

Παρθενική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα για τον ΝΟ Χανίων που επικράτησε 13-12 του ΠΑΟΚ στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής.

Μεγάλη πρωταγωνίστρια ήταν η Κάκο Καβαγκούτσι που σημείωσε συνολικά έξι τέρματα, μεταξύ των οποίων και τα δυο τελευταία και καθοριστικά με πέναλτι.

Ο αγώνας εξελίχθηκε σε μεγάλο ντέρμπι. Ο ΝΟ Χανίων προηγήθηκε 10-7 στο τρίτο οκτάλεπτο αλλά ο ΠΑΟΚ με αντεπίθεση διαρκείας όχι μόνο ισοφάρισε αλλά και προηγήθηκε 11-10 στα 3:51 από τη λήξη με την Μαρία Ντάσιου. Ισοφάρισε η Αν. Παπασηφάκη, στο 1:38 προηγήθηκε εκ νέου ο ΠΑΟΚ με την Κοντονή για να αναλάβει ρόλο η Καβαγκούτσι που πέτυχε και το γκολ νίκης (στο 00:29).

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ – ΠΑΟΚ 13-12

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-2, 4-5, 3-3

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Γιώργος Κατσουλάκης): Πασβάντη, Τρουλάκη, Φάρκας 1, Φουράκη, Παπασηφάκη 1, Τσιουγκρή 3, Ζαχαράκη, Καβακούτσι 6, Καραδάκη. Αικ. Κουνδουράκη, Γράσσου, Πενταράκη 1, Κυριακοπούλου, Γλυνιαδάκη 1, Βούλγαρη.

ΠΑΟΚ (Χρυσούλα Χατζέλη): Γκανγκλ, Μπίκου, Παρασκευοπούλου 1, Τζελέπη, Κολτσίδα 1, Ντάσιου 4, Γραικού 1, Γιαμπασάκου, Φραγκιά, Ντόνα-Τσιάκα, Κοντονή 5, Νιαρχάκου, Λεριώτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ