Ράφτης: «Φταίω εγώ για το πρόγραμμα, ο Λευτέρης είναι ο κορυφαίος όλων»

 

Ο προπονητής του Λευτέρη Πετρούνια, μίλησε μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου του Έλληνα προπονητή και ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους δεν ήρθε το χρυσό. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Λυπούμαστε αν στεναχωρήσαμε τον κόσμο, που αγαπά τον Λευτέρη και περιμένει να τον βλέπει νικητή κάθε φορά. Στον αθλητισμό όμως υπάρχουν και οι μικροατυχίες, δεν γίνεται να κερδίζεις μόνο εσύ. Εμείς κυνηγάμε πάντοτε να είμαστε οι καλύτεροι, αλλά στην συγκεκριμένη φάση και με τα προβλήματα που είχαμε κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό, από ό,τι φάνηκε.

Το πρώτο πρόβλημα ήταν ο τραυματισμός που είχαμε πρόσφατα. Στο παγκόσμιο κύπελλο του Κότμπους, στα τέλη Φεβρουαρίου, ο Λευτέρης είχε κερδίσει τον Ασίλ και όλους τους αντιπάλους του, αλλά μετά είχαμε αυτή την αναποδιά που τον έβγαλε από τη φόρμα του. Το δεύτερο πρόβλημα, για το οποίο η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική μου, είχε να κάνει με τη δομή του προγράμματός του. Δοκιμάσαμε κάτι διαφορετικό, αλλά κάποιες φορές επιλέγουμε ορισμένα πράγματα που δεν βγαίνουν καλά μέσα στο πρόγραμμα. Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να φτιάξουμε τελικά μία πολύ καλή ρουτίνα, που θα είναι ανταγωνιστική για το παγκόσμιο πρωτάθλημα και τους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Καταλήγοντας, έστειλε το μήνυμα για την επόμενη ημέρα: «Για μένα, ο αθλητής μου παραμένει ο κορυφαίος όλων. Εκείνον τον ενοχλεί που σήμερα δεν βγήκε πάλι πρώτος, αλλά εμένα δεν με πειράζει, επειδή ξέρω ότι είναι ο καλύτερος. Κάναμε απλά ένα μικρό διάλειμμα, θα βρούμε το καλύτερο δυνατό πρόγραμμα και θα επανέλθουμε στην κορυφή».//


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ