“Πετάει” για Ολλανδία η Εθνική Ανδρών

Αναχωρεί σήμερα το απόγευμα (28/04, 17:25) από την Αθήνα με προορισμό το Άμστερνταμ η αποστολή της “γαλανόλευκης” με την πίστη ότι στην επιστροφή θα έχει στις αποσκευές της το εισιτήριο για την τελική φάση του EURO 2024.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα την Κυριακή 30/4 και ώρα 19:00 θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία στην πόλη Άλμερε για την 6η και τελευταία αγωνιστική της προκριματικής φάσης του ΕURO 2024.

Η Εθνική ολοκλήρωσε σήμερα το πρωί την προετοιμασία της επί ελληνικού εδάφους με προπόνηση στο γήπεδο χάντμπολ του ΣΕΦ. Στην αποστολή μετέχουν επίσης -ως αρχηγός- το μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ Κώστας Βιολιτζής, οι προπονητές Γιώργος Ζαραβίνας, Γιώργος Μαστορογιάννης, Ηλίας Μάντζος, ο Διευθυντής ορθοπεδικής κλινικής της Ευρωκλινικής Γιώργος Κελάλης, ο φυσιοθεραπευτής Παύλος Καλαβάζης, ο ρεφλεξολόγος Σπύρος Δημητράκουλας και ο Δημοσιογράφος- υπεύθυνος επικοινωνίας της ΟΧΕ Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου.//Γ.

H αποστολή αποτελείται από τους παρακάτω 16 αθλητές:

Μπουκοβίνας, Παπαντωνόπουλος, Τζηράς, Αραμπατζής, Παπαβασίλης, Κωστακίδης, Μυλωνάς, Σάββας, Κρητικός, Τόσκας, Πασσιάς, Μάλλιος, Κανδύλας, Παπαδιονυσίου, Λιάπης, Τσαναξίδης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ