Προκρίθηκε στον τελικό η Αναστασιάδου, εκπληκτική αρχή για Ντούσκο!

Αισθητή έγινε η ελληνική παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που διεξάγεται στο Μπλεντ της Σλοβενίας, με τους Έλληνες αθλητές/τριες να διαπρέπουν!

Η Ευαγγελία Αναστασιάδου εξασφάλισε πρώτη την παρουσία της στον τελικό, καθώς πήρε την πρώτη θέση στον προκριματικό του σκιφ ελαφρών βαρών των γυναικών, αλλά και το μοναδικό εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος. Εντυπωσιακό ξεκίνημα έκανε και ο Στέφανος Ντούσκος, που πήρε την πρώτη θέση στην τρίτη προκριματική σειρά του σκιφ και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στον ημιτελικό της διοργάνωσης.

Από κει και πέρα, οι Πέτρος Γκαϊδατζής και Αντώνης Παπακωνσταντίνου έκλεισαν θέση στον ημιτελικό του διπλού σκιφ, τερματίζοντςα στη δεύτερη θέση της προκριματικής σειράς που έλαβαν μέρος. Στη δίκωπο άνευ πηδαλιούχου, οι Ζήσης και Δημήτρης Μπουκουβάλας κατέλαβαν την έκτη θέση και συνεχίζουν στα επαναληπτικά. Τέλος, η Ευαγγελία Φράγκου κατέλαβε την τέταρτη θέση στον προκριματικό του σκιφ γυναικών, ενώ οι Ζωή ΦίτσιουΜιλένα Κοντού εξασφάλισαν τη δεύτερη θέση στον προκριματικό του διπλού Ελ βαρών και θα συνεχίσουν στον επαναληπτικό του αγωνίσματος.//Τ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ