Πήρε τις αδερφές Καρυπίδου ο ΠΑΟΚ

 

Διπλό “χτύπημα” για την γυναικεία ομάδα πόλο του “Δικεφάλου του Βορρά” που απέκτησε τις Ελληνίδες δίδυμες και ενισχύει έτσι σημαντικά την περιφέρεια του ενόψει της νέας σεζόν.

Η ανακοίνωση για την Μελίνα Καρυπίδου:

«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Μελίνα Καρυπίδου, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.
Γεννημένη στις 30/11/1999, η Μελίνα Καρυπίδου αγωνίζεται στην περιφέρεια και έχει ύψος 160cm.
Ξεκίνησε το πόλο σε ηλικία οκτώ ετών από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.
Το 2016 αγωνίστηκε με το σκουφάκι του ΝΟ Ρεθύμνου, μένοντας στους Κρητικούς για τρία χρόνια, πραγματοποιώντας σε μικρή ηλικία αρκετές συμμετοχές στην Α1 Κατηγορία.
Επόμενος σταθμός της καριέρας της ήταν ο ΝΟ Λάρισας το 2019, στον οποίον αγωνιζόταν μέχρι και την περασμένη αγωνιστική περίοδο, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις».
Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Μελίνα Καρυπίδου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Ύστερα από έξι χρόνια είμαι πολύ χαρούμενη που γυρνάω στην πόλη μου, για να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη τους. Εύχομαι να συμβάλλω και εγώ στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μου, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, και να έχουμε ένα πρωτάθλημα δίχως τραυματισμούς!».

Καλώς ήρθες Μελίνα!»

Η ανακοίνωση για την Ηρώ Καρυπίδου:
«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Ηρώ Καρυπίδου, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.
Γεννημένη στις 30/11/1999, η Μελίνα Καρυπίδου αγωνίζεται στην περιφέρεια και έχει ύψος 165cm.
Ξεκίνησε και εκείνη, όπως και η αδερφή της, το πόλο σε ηλικία οκτώ ετών από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.
Απέκτησε τις πρώτες της παραστάσεις από την κορυφαία κατηγορία σε μικρή ηλικία, αγωνιζόμενη την τριετία 2016-2019 με το σκουφάκι του ΝΟ Ρεθύμνου.
Το επόμενο βήμα στην καριέρα της έγινε το 2019, παίζοντας για λογαριασμό του ΝΟ Λάρισας, στον οποίο αγωνιζόταν μέχρι και την περσινή σεζόν, ξεχωρίζοντας με την παρουσία της.
Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Ηρώ Καρυπίδου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Αρχικά είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω μετά από τόσα χρόνια στην Θεσσαλονίκη, την πόλη μου. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση του ΠΑΟΚ και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη τους. Νιώθω χαρά και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, ώστε να ανταπεξέλθω στους στόχους της ομάδας. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες, και χωρίς τραυματισμούς!».
Καλώς ήρθες Ηρώ!»


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ