Πετρούνιας: «Στον αθλητισμό πρέπει να αναγνωρίζεις τα λάθη σου και να μαθαίνεις από αυτά»

Ο Έλληνας πρωταθλητής σε ανάρτησή του στα social media ανέφερε πως αποκόμισε τραυματισμό στη μέση του από την πτώση που είχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κάιρο, τονίζοντας πως πρέπει να μάθει από τα λάθη του. 

Για πρώτη φορά στην καριέρα του, ο Λευτέρης Πετρούνιας είχε πτώση από τους κρίκους στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στο Κάιρο και έμεινε εκτός τελικών, αποκομίζοντας παράλληλα τραυματισμό στη μέση του.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης έκανε μια ανάρτηση στα social media του, με την οποία γνωστοποιεί αρχικά τον τραυματισμό του, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στα θετικά της υπόθεσης ενόψει της συνέχειάς του.//Γ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανάρτησή του ο Λευτέρης Πετρούνιας:

«Στον προκριματικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Καϊρο εχθές έχοντας κάνει μια άρτια εκτέλεση είχα μια απρόσμενη πτώση στην έξοδο με αποτέλεσμα να τραυματιστώ ελαφρά στη μέση μου.

Ήταν η 1η πτώση στην καριέρα μου, ακόμη και εγώ δεν μπορούσα να το πιστέψω. Όμως στον αθλητισμό όπως και στη ζωή όλα μπορούν να συμβούν και επιβάλλεται να κάνεις δύο πράγματα όταν πέφτεις.

Να αναγνωρίσεις το λάθος σου και να μάθεις από αυτό πρώτα και ύστερα να σηκωθείς και να επιστρέψεις δυνατότερος.

Το σημαντικό της υπόθεσης είναι πως έχει κλειδώσει η πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα -πρόκριση για Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αυτά λοιπόν και προχωράμε μπροστά !»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ