Παπαστάμος: «Στόχος είναι το όριο για τους Ολυμπιακούς στα 400μ. μεικτή»

 

Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε… ζέσταμα στο 200άρι πεταλούδα και κατέκτησε την 27η θέση με νέο ατομικό ρεκόρ στα 2:00.56, καθώς προετοιμάζεται για το κύριο αγώνισμά του, που είναι τα 400μ. μεικτή την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου.

Οι δηλώσεις του Απόστολου Παπαστάμου:

«Είμαι ευχαριστημένος από το πως ένιωθα γιατί τώρα ουσιαστικά αρχίζω και νιώθω καλύτερα στο νερό. Έχω ακόμα πέντε μέρες για την βασική μου κούρσα και δεν θα κοιτάξω καθόλου τον χρόνο (στα 200μ πεταλούδα), ένιωσα πολύ καλά αλλά σίγουρα είναι ένα ατομικό ρεκόρ. Κοιτάω μπροστά, κάθε μέρα ξεχωριστά με στόχο την Κυριακή την τελευταία μέρα των αγώνων τα 400μ μεικτή.

Στόχος είναι το όριο για τους Ολυμπιακούς. Δεν ξέρω το πότε και που θα έρθει. Μπορεί να έρθει την Κυριακή ή στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Βρισκόμαστε σε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα και το πολύ ενθαρρυντικό είναι ότι όλη η ομάδα ανταποκρίνεται πολύ καλά και δείχνουμε ένα πολύ καλό χαρακτήρα που μας κάνει να θέλουμε να πάμε ακόμα καλύτερα. Μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο πιστεύω ότι η ομάδα έχει αλλάξει επίπεδο και φαίνεται ότι οι περισσότεροι από εμάς σε αυτή την αποστολή κυνηγάμε τελικούς και διακρίσεις σε παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Έχουμε δουλέψει πολύ για το όριο των Ολυμπιακών και πιστεύω πολύ καιρό τώρα ότι μπορώ να το πιάσω, έτσι πλέον έχει έρθει η ώρα να μπω μέσα και να πάρω αυτό για το οποίο έχω δουλέψει».//Α.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ