Ολοταχώς για το βάθρο οι Νέοι!

 

Στους ημιτελικούς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών που διεξάγεται στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου προκρίθηκε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, το οποίο επιβλήθηκε της Κροατίας με 8-7 και είναι έτοιμο πλέον να διεκδικήσει την κατάκτηση ενός μεταλλίου.

Έτοιμη και αποφασισμένη να γράψει μια ακόμα λαμπρή σελίδα στην ιστορία της ελληνικής υδατοσφαίρισης -και του αθλητισμού μας γενικότερα- είναι η εκπληκτική Εθνική ομάδα Νέων Ανδρών.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αγωνίστηκε με πάθος και ψυχή στον συναρπαστικό προημιτελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στην Ποντγκόριτσα, έκανε την ανατροπή και κατάφερε να επικρατήσει με 8-7 την Κροατία, παίρνοντας έτσι άξια το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Έτσι, άνοιξε ο δρόμος για τη διεκδίκηση των μεταλλίων και ίσως για την κορυφή του βάθρου, όπως είχε γίνει το 2018 στην ανάλογη διοργάνωση του Μινσκ. Η Εθνική Νέων θα αντιμετωπίσει, πλέον, αύριο Παρασκευή (23/09) στις 20:00, στον ημιτελικό, τη νικήτρια του τελευταίου αποψινού προημιτελικού ανάμεσα στο Μαυροβούνιο και την Ισπανία, διεκδικώντας την είσοδο στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Οκτάλεπτα: 1-0, 3-3, 0-2, 4-2.

ΕΛΛΑΔΑ (Ηλίας Μαχαίρας): Καρακούρος, Μπουζαλάς 1, Λυκούδης 1, Τόττης, Αλμύρας 1, Καστρινάκης, Γκίλλας 2, Σπάχιτς 1, Μυρίλος, Πούρος, Μπιτσάκος Χρ., Κανδανολέων 2, Ηλιόπουλος.

ΚΡΟΑΤΙΑ: Ντιούλα, Μπουρντιέλεζ 1, Λιέπαβα 1, Μπούσιτς 1, Μπούρμπουραν 1, Πάβλιτς, Κούρμπανιτς, Ράνταν, Ράντιτς 1, Ζβόνο 2, Μοζάρα, Στόγιανατς, Τσούμπρανιτς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ