Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές τάε κβον ντο Κωφών στο γραφείο του Γιάννη Βρούτση

Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, υποδέχτηκε τους Κωφούς παγκόσμιους πρωταθλητές στο τάε κβον ντο, Παύλο Λιότσο (χρυσό μετάλλιο), Αλεξάνδρα Γιάλλουρου (ασημένιο), Ειρήνη Μαχαιρίδου (ασημένιο στο ατομικό/χάλκινο στο ομαδικό), Κώστα Καλαϊτζή (χάλκινο στο ομαδικό), για να τους συγχαρεί για τις διακρίσεις τους στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, που φιλοξενήθηκε στο Μπίσκεκ του Κιργιστάν.

Οι πρωταθλητές συζήτησαν με τον υπουργό τα θέματα που αφορούν την προετοιμασία τους ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, αλλά και των Ολυμπιακών Αγώνων Κωφών, που θα γίνουν στο Τόκιο το 2025.

«Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή η σημερινή σας επίσκεψη. Η δύναμη της ψυχή σας λάμπρυνε το γραφείο μου! Σας ευχαριστούμε που σηκώνετε την Ελλάδα ψηλά. Σας εύχομαι κάθε επιτυχία σε ό,τι κάνετε στον αθλητισμό και στη ζωή σας. Να συνεχίσετε να μας κάνετε υπερήφανους», ήταν τα λόγια του κ. Βρούτση, που αναφέρθηκε στην πολύ καλή συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών (ΕΟΑΚ) και τον πρόεδρό της, Ιωσήφ Σταυρακάκη, τονίζοντας ότι θα βρίσκεται στη διάθεσή τους για ό,τι χρειαστούν.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΕΟΑΚ ευχαρίστησε τον κ. Βρούτση για τη συνάντηση και για την αμέριστη στήριξή του στις δράσεις της Ομοσπονδίας.

Εκτός από τον κ. Σταυρακάκη, οι μεταλλιούχοι αθλητές συνοδεύονταν από τον γενικό γραμματέα της Ομοσπονδίας, Κωνσταντίνο Γαργάλη, και τον γενικό αρχηγό της αποστολής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωφών στο Κιργιστάν, Σταύρο Ρενιέρη.//

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ