Ο ΑΝΟ Γλυφάδας “πέρασε” από την Ουίπεστ και προκρίθηκε

Η ελληνική ομάδα κατάφερε να πάρει μία τεράστια νίκη απέναντι στους Ούγγρους με 11-7 και… τσέκαρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Champions League στο πόλο γυναικών.

Σε ένα αγώνα που δεν υπήρχε… αύριο, η ομάδα της Γλυφάδας κατάφερε να πάρει μία νίκη-θρίαμβο με 11-7, μέσα στη Βουδαπέστη και να προκριθεί στην τελική “οκτάδα” του Champions League γυναικών στο πόλο. Έτσι κατέλαβε την προνομιούχο δεύτερη θέση στο Γ’ όμιλο της Β’ προκριματικής φάσης.

Η ελληνική ομάδα, στον αγώνα…δίχως αύριο, μπήκε με το πόδι πατημένο στο γκάζι, προηγήθηκε 4-1 στο πρώτο οκτάλεπτο και 5-2 στο πρώτο μισό. Στον ίδιο ρυθμό συνέχισε στο δεύτερο μέρος, αύξησε τη διαφορά στο +5 (9-4) και έφτασε στην πανηγυρική πρόκριση.

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 1-1, 2-4, 3-2

Ουίπεστ: Μάγκιαρι, Όμπελι, Μακσάι, Χάιντου, Ζουκς, Λεντβάι, Μπάκσα 3, Φάραγκο 3, Ζέγκεντι 1, Τίμπα, Ίρμες, Περεζτέγκι Νάγκι, Γκολοπέντζα.

ΑΝΟ Γλυφάδας (Θοδωρής Ανδρεάκος): Καρύτσα, Νίνου Παν., Μουστακαρία, Γουλβς 2, Γρηγοροπούλου, Νίνου Ειρήνη 3, Αντωνιάδη, Κανελλλοπούλου, Κούλχαας 1, Φουντωτού 2, Κατσώνη, Κοντογιάννη 3, Τσιάρα.//

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μεντιτεράνι 9 βαθμοί
ΑΝΟ Γλυφάδας i-repair 6
Ούιπεστ 3
Εθνικός Nobel Hellas 0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ