Ο.Α.Κ.Α.: Γιορτή για τα 40 χρόνια προσφοράς στον αθλητισμό και τον πολιτισμό την προσεχή Πέμπτη (24/11)

 

Το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών «Σπύρος Λούης» συμπλήρωσε εφέτος 40 χρόνια προσφοράς στον αθλητισμό και την κοινωνία.

Την προσεχή Πέμπτη (24/11), στις 4.00 μ.μ., θα διοργανωθεί επετειακή εκδήλωση όπου ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, μαζί με τη διοίκηση του Ο.Α.Κ.Α. θα παρουσιάσουν το νέο λογότυπο του Οργανισμού, το οποίο συμβολίζει το ρόλο που καλείται να παίξει στη σύγχρονη εποχή το «ΟΑΚΑ 2.0», το όραμα και τις ενέργειες για την ολιστική αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και τη μετατροπή του Ολυμπιακού Κέντρου σε Ολυμπιακό Πάρκο της Αθήνας.

Παράλληλα, θα τιμήσουν αθλητές, αθλήτριες και σημαντικά πρόσωπα που έχουν συνδέσει την ιστορία τους με την 40ετή ιστορία του Ολυμπιακού Συγκροτήματος και έχουν προσφέρει στον ελληνικό αθλητισμό. Την τελευταία τριετία, η διοίκηση και οι εργαζόμενοι του Ο.Α.Κ.Α,. με την υποστήριξη του Υφυπουργού Αθλητισμού και με εξωστρεφή προσανατολισμό, επαναπροσδιόρισαν τον ρόλο του Οργανισμού.

Με κεντρικό άξονα την υποστήριξη και την προβολή του αθλητισμού και της Ελλάδος, το Ολυμπιακό Στάδιο, που καθημερινά εκσυγχρονίζεται, φιλοξένησε διεθνείς αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, άνοιξε τις πύλες του στην ελληνική κοινωνία και, πλέον, αποτελεί ένα ορόσημο της Αθήνας. Χαρακτηριστικό είναι ότι, σε σχέση με το 2018, η αύξηση σε διοργανώσεις και εκδηλώσεις ξεπέρασε το 70%, κάτι που συνεπάγεται και σημαντικά έσοδα για τον Οργανισμό.//

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ