Ντουντουνάκη: «Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός»

 

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ για τα επερχόμενα “μίτινγκ” που θα συμμετάσχει και όχι μόνο. 

Το 2019 στη Γλασκώβη η Άννα Ντουντουνάκη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 100μ πεταλούδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης 25άρας πισίνας. Δυο χρόνια αργότερα στο Καζάν πλέον, ανέβηκε δυο φορές στο βάθρο, στο δεύτερο σκαλί στα 100μ πεταλούδα και στο τρίτο στα 50μ πεταλούδα.

Αρχίζει αύριο (8/12, 09:54) τις προσπάθειές της στο Οτοπένι από τα 100μ πεταλούδα, συμμετέχοντας στη 2η προκριματική σειρά (διαδρομή 3). Το Σάββατο 9/12 θα λάβει μέρος στα προκριματικά και των 50μ πεταλούδα.

«Είναι η πρώτη μου μεγάλη διοργάνωση σε αυτή την ολυμπιακή χρονιά και θέλω να τα πάω καλά. Άλλωστε, η αρχή είναι το ήμισυ του παντός», λέει η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και συνεχίζει: «Η προετοιμασία μου στο υψόμετρο στη Βουλγαρία πήγε πολύ καλά. Δούλεψα εκεί δυο εβδομάδες, οι συνθήκες ήταν εξαιρετικά ευνοϊκές. Πάντα βεβαίως ο στόχος όλων μας είναι η 50άρα πισίνα. Όλη η δουλειά όλο το χρόνο εκεί αποσκοπεί. Η 25άρα είναι ένα βήμα σε αυτή τη κατεύθυνση».

Η Ντουντουνάκη έκανε έναν αγώνα σε πισίνα 25μ στο Χαλάνδρι, θα λάβει μέρος από 15-17/12 στους Πανελλήνιους Χειμερινούς Αγώνες ΟΠΕΝ στο ΟΑΚΑ και μετά θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Ντόχα.//Γ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ