Νίκη παραμονής το Ρέθυμνο, υποβιβασμός για τον Ηλυσιακό

Η Κρητική ομάδα με τέσσερα σερί γκολ πήρε την νίκη με 10-9 και παρέμεινε στην Α1 πόλο γυναικών, πικρός υποβιβασμός για την ομάδα των Ιλισίων.

Με γκολ από την Αμάντα Αμορόζα πέντε δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη, το Ρέθυμνο νίκησε τον Ηλυσιακό με 10-9 στο Ιλίσιο και εξασφάλισε την παραμονή του στην Α1 πόλο γυναικών. Αντίθετα, η ομάδα των Ιλισίων, υποβιβάστηκε στην Α2, καθώς έχασε για δεύτερη φορά στα πλέι άουτ από την κρητική ομάδα.

Ο Ηλυσιακός, που ήθελε την νίκη για να οδηγηθεί η σειρά σε τρίτο αγώνα, προηγήθηκε 9-6 στο τρίτο οκτάλεπτο, 3:47 πριν από τη λήξη του, αλλά από εκείνο το σημείο και μετά δεν σκόραρε ξανά. Το Ρέθυμνο σταδιακά ψαλίδισε τη διαφορά, ισοφάρισε στα 2:39 πριν από το τέλος, πάλι με την Αμορόζα, που ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια σημειώνοντας τα τρία τελευταία γκολ για το Ρέθυμνο.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-4, 3-2, 0-2

HΛΥΣΙΑΚΟΣ (Γιώργος Τσόκας): Σκαρπαλέζου Ν., Μανιάτη, Κουτίνιο 1, Γουέμπστερ 4, Πάτερου, Κωνσταντά 1, Μπακομήτρου, Σκαρπαλέζου Ο. 1, Νικολακοπούλου, Λιαπάκη 1, Ρηγοπούλου, Σαράκη, Μοσχοφίδου, Παναγιότι 1.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Ανέστης Πεσματζόγλου): Καραγιάννη, Μακ Κι 1, Αμορόζα 5, Κυριακάκη 2, Φαρμάκη 1, Τσιουγκρή 1, Μυριοκεφαλιτάκη, Φραγγελάκη, Στ.Λιμπιτάκη, Α.Λιμπιτάκη, Δ.Λαμπαθάκη, Μπιρλιράκη, Τσακωνάκη.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ