Νέες προκρίσεις στην κωπηλασία

 

Την παρουσία σε δύο ακόμα ημιτελικούς κέρδισαν τα ελληνικά πληρώματα την Τετάρτη (21/9). Συγκεκριμένα ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου και οι Καλανδραρίδης-Παλαιοπάνος πήραν το “εισιτήριο” για την επόμενη φάση, στο Ρατσίτσε της Τσεχίας.

Μετά τον Στέφανο Ντούσκο, ο οποίος τερμάτισε στη δεύτερη θέση στον προημιτελικό του σκιφ, και προκρίθηκε στον ημιτελικό, ανάλογη επιτυχία είχαν δύο ακόμα πληρώματα. Ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου κατάφερε να τερματίσει στην πρώτη θέση του προημιτελικού σκιφ βαρέων βαρών και με χρόνο 7:02:88 πήρε την πρόκριση στον αυριανό (22/9) ημιτελικό.

Η τρίτη πρόκριση στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ήρθε από τους Γιάννη Καλανδαρίδη-Θανάση Παλαιοπάνο, οι οποίοι τερμάτισαν στη δεύτερη θέση, στον προημιτελικό του διπλού σκιφ με χρόνο 6:25:12. Έτσι πήραν την πρόκριση για τους “4” και ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για το πρωί της Παρασκευής (23/9).

Από την άλλη οι Ευαγγελία Φράγκου και Στέλλα Νάτσιουλα, το πάλεψαν στον επαναληπτικό του διπλού γυναικών, με τα δύο νεαρά κορίτσια να τερμάτισαν στην πέμπτη θέση. Την Πέμπτη (22/9) το ελληνικό ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε τρεις ημιτελικούς. Αυτόν της Ζωής Φίτσιου στο σκιφ ελ βαρών, του Αντώνη Παπακωνσταντίνου στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών και του διπλού ελαφρών των γυναικών και συγκεκριμένα των Αναστασιάδου-Κοντού.

Δείτε αναλυτικά το αυριανό πρόγραμμα (22/9):

10:50 Ημιτελικός σκιφ ελ βαρών(γ): Ζωή Φίτσιου

11:10 Ημιτελικός σκιφ ελ βαρών (α): Αντώνης Παπακωνσταντίνου

12:05 Ημιτελικός διπλό σκιφ ελ βαρών (γ): Μιλένα Κοντού-Ευαγγελία Αναστασιάδου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ