Με Κατσιάρα αντί Γιαννοπούλου η Ελλάδα στη Βουδαπέστη

Αλλαγή της τελευταίας στιγμής είχε η ελληνική αποστολή που βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας για το 19ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κολύμβησης Ανδρών και Γυναικών.

Η Αφροδίτη Κατσιάρα θα είναι αυτή που θα αντικαταστήσει την Νεφέλη-Ευαγγελία Γιαννοπούλου, η οποία τελικά δεν θα ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή στη Βουδαπέστη.

Η Κατσιάρα θα αγωνιστεί στη σκυταλοδρομία 4Χ1.500 μέτρα, ενώ στη Βουδαπέστη μεταβαίνουν επίσης σήμερα (23/4) οι Άλκης Κυνηγάκης, που αγωνίζεται στα 5Χ10 χιλιόμετρα και Ηλέκτρα-Βαρβάρα Λεμπλ που αγωνίζεται στα 4Χ1.150 μέτρα, συνοδευόμενοι από τον τεχνικό σύμβουλο του αθλήματος Σπύρο Γιαννιώτη. Παράλληλα θα τους ακολουθήσει στις 26/6 και ο Αστέριος Δαλδογιάννης, ο οποίος θα αγωνιστεί στα 10Χ5 χιλιόμετρα.

Μαζί τους, θα ενσωματωθεί και ο Δημήτρης Μάρκος, ο οποίος αγωνίζεται στα 5 χιλιόμετρα και βρίσκεται ήδη στη Βουδαπέστη για τα αγωνίσματα της κλασσικής κολύμβησης. Οι αγώνες του Open Water θα διεξαχθούν στη λίμνη Λούπα, η οποία βρίσκεται λίγο πιο έξω από την ουγγρική πρωτεύουσα, 26 & 27 Ιουνίου, 29 & 30 Ιουνίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ