Μάζης και Δερμιτζάκης στοχεύουν σε διάκριση!

 

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για το Final 4 Κυπέλλου Ελλάδας Πόλο Ανδρών και Γυναικών, όπου βρέθηκε για τις επερχόμενες “μάχες” του “τριφυλλιού”, με στόχο τις καλές εμφανίσεις. 

Το Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας Πόλο Ανδρών και Γυναικών που θα διεξαχθεί στην Πάτρα (03/02, 04/02, Ertsports1) βρίσκεται… προ των πυλών. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Μάζης, όπως και ο αρχηγός του “τριφυλλιού”, Δήμος Δερμιτζάκης, εκπροσώπησαν τους “πράσινους” στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου και σχολίασαν τις επερχόμενες “μάχες”. //

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Μάζης:

«Είναι μεγάλη η χαρά μας που βρισκόμαστε στο Final 4. Έχουν γίνει μέχρι τώρα αρκετά Final 4 στους άνδρες. Θεωρώ ότι ο θεσμός έχει να παρουσιάσει στο παρελθόν φοβερά παιχνίδια, φοβερές μονομαχίες και ευελπιστώ ότι και σε αυτό το Final 4 θα έχουμε δύο πολύ ωραίους ημιτελικούς και εύχομαι και έναν πολύ καλό τελικό».

Από την πλευρά των παικτών, ο αρχηγός της ομάδας, Δήμος Δερμιτζάκης δήλωσε τα εξής:

«Εύχομαι με τη σειρά μου καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε ξανά σε ένα Final 4. Θα παλέψουμε για το καλύτερο για να μπορέσουμε να ξαναφέρουμε το Σύλλογο εκεί που του αξίζει».

Οι ημιτελικοί της Παρασκευής (03/02):

15:00 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Α)

17:00 ΕΘΝΙΚΟΣ NOBEL HELLAS – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Γ)

19:00 ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ BETSSON – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γ)

21:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Α)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ