Λήγει η διορία εγγραφής στο Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου

 

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου που θα διεξαχθεί για 8η φορά, την Κυριακή 30 Απριλίου 2023 στη Ρόδο και η Οργανωτική Επιτροπή ανακοινώνει τη λήξη των εγγραφών την Τετάρτη 26 Απριλίου στις 22:00.

Οι ενδιαφερόμενοι προλαβαίνουν να δηλώσουν συμμετοχή στις αποστάσεις του Μαραθωνίου, του Ημιμαραθωνίου, των 5 και των 10 χλμ, στην ηλεκτρονική σελίδα του αγώνα

Για μία ακόμη χρονιά ο Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου παρέχει σπουδαίες προσφορές σε όλους τους δρομείς που θα πάρουν μέρος στη διοργάνωση. Η Aegean Airlines που είναι Χορηγός Αερομεταφορών προσφέρει δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια και συγκεκριμένα στους νικητές του Μαραθωνίου, άνδρα και γυναίκα, δίνει ως έπαθλο, ένα εισιτήριο μετ’ επιστροφής, οικονομικής θέσης για οποιαδήποτε διαδρομή του δικτύου εξωτερικού της AEGEAN ή της Olympic Air. Επίσης, στους νικητές, άνδρα και γυναίκα, του Ημιμαραθωνίου, των 10 χλμ. και των 5 χλμ. προσφέρεται ως έπαθλο, ένα εισιτήριο μετ’ επιστροφής, οικονομικής θέσης για οποιαδήποτε διαδρομή του δικτύου εσωτερικού της AEGEAN ή της Olympic Air.

Για όλους τους δρομείς, ανεξαρτήτως απόστασης ο Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου παρέχει:

l Αριθμός συμμετοχής δρομέα

l Ηλεκτρονική χρονομέτρηση με chip

l Αναμνηστικό μετάλλιο τερματισμού

l Αναμνηστικό ηλεκτρονικό δίπλωμα συμμετοχής

l Παροχή νερού, αθλητικών ποτών, gel, μπανανών και ιατρικών υπηρεσιών κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα

l Παροχή αθλητικού μασάζ στον τερματισμό

l Πάνινη τσάντα με το επίσημο t-shirt του αγώνα και δώρα των χορηγών

l Δωρεάν φωτογραφία τερματισμού

Οι συμμετέχοντες θα έχουν επίσης τη μοναδική ευκαρία να τρέξουν, δίπλα στη θάλασσα και στη Μεσαιωνική Πόλη μαζί κορυφαίους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες, όπως η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου (νικήτρια Αυθεντικού Μαραθωνίου 2022), ο Χαράλαμπος Πιτσώλης (νικητής Αυθεντικού Μαραθωνπίου 2022), η Κατερίνα Ασημακοπούλου, ο Ευάγγελος Μαλιόγλου, η Ράνια Ρεμπούλη, ο Μιχάλης Χατζηϊωάννου, ο Βλάσης Καραβασίλης και ο Κωνσταντίνος Χουβαρδάς.//Γ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ