Κυρίαρχος στη Χίο και ετοιμάζεται για το Champions League

 

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 28-3 επί της ομάδας της Χίου για την 3η αγωνιστική της Α1 Πόλο ανδρών και πλέον το βλέμμα των ”ερυθρόλευκων” στρέφεται στον αγώνα με την Δυναμό Τυφλίδας.

Το απόλυτο στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας έκανε η ομάδα του Πειραιά καθώς επιβλήθηκε και έβαλε από νωρίς τις βάσεις στον αγώνα με τη Χίο στο νησί της μαστίχας.

Τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια πραγματοποίησε η ομάδα του Χέρβο Κόλιανιν και πλέον στρέφει την προσοχή του στον στον αγώνα με την Ντιναμό Τιφλίδας (6/10) για το Champions League.

Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε στην αναμέτρηση και πήρε τα ηνία του αγώνα από τα πρώτα λεπτά, πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Δήμου με έξι γκολ (από τέσσερα τέρματα Γενηδουνιάς, Φουντούλης, από τρία Δερβίσης, Παπαναστασίου).

Τα οκτάλεπτα: 1-8, 0-5, 0-9, 2-6

ΝΟ Χίου (Γεράσιμος Βολτυράκης): Ι. Καρακούρος, Κ. Φρυδάς, Τσικοβάνι, Μ. Καρακούρος, Καλαργυρός, Παπαλουκάς, Γκάγκουλιτς 1, Πανταζόπουλος, Μαρουλάς, Αμπαζής 2, Κοτσαμπάς, Κουστουμπέκης, Μπόης, Δ. Φρυδάς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χέρβο Κόλιανιν): Μπίγιατς, Λόντσαρ 2, Γενηδουνιάς 4, Φουντούλης 4, Γούβης 1, Δερβίσης 3, Χαλυβόπουλος, Αλαφραγκής 2, Δήμου 6, Νικολαΐδης 1, Παπαναστασίου 3, Δαμίγος, Γκίλλας 2. //ΜΛ.

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ