Κορακάκη: «Νιώθω σε εξαιρετική φόρμα και πολύ δυνατή»

 

Με ανάρτησή της, η Ελληνίδα αθλήτρια αναφέρθηκε στο παγκόσμιο ρεκόρ που έκανε στους μεσογειακούς αγώνες, όμως δεν μέτρησε αλλά και για τη μεγάλη επιτυχία της κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση. 

Η Άννα Κορακάκη, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Μεσογειακούς αγώνες, πραγματοποιώντας μάλιστα παγκόσμιο ρεκόρ, που όπως δήλωσε η ίδια, δεν μετράει στους συγκεκριμένους αγώνες. Παράλληλα, δήλωσε περήφανη καθώς υπήρξε και σημαιοφόρος στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Αναλυτικά η δήλωση της Κορακάκη
«Με 588, που αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ, αλλά δυστυχώς δεν μετράει στους συγκεκριμένους αγώνες, κέρδισα το χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα μας για δεύτερη συνεχόμενη φορά στον συγκεκριμένο αγώνα, μετά το 2018 στην Ταραγόνα της Ισπανίας! Νιώθω σε εξαιρετική φόρμα και πολύ δυνατή!

Διπλά χαρούμενη και περήφανη για αυτούς τους αγώνες, αφού υπήρξα και σημαιοφόρος της ελληνικής ομάδας στην τελετή έναρξης, με τον Μάκη Μίτα.

Ευχαριστώ θερμά την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, τη φυσιοθεραπεύτριά μου Σταυρούλα Νεοχωρίτη και όλους όσοι βρίσκονται έμπρακτα δίπλα σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες!

Μόλις επιστρέψαμε στην Ελλάδα και αναχωρούμε ξανά σε 3 μόλις μέρες για Κορέα!».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ