Κοινή προετοιμασία και φιλικά με Ιαπωνία η Εθνική Ανδρών,


Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της εν όψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της Βουδαπέστης βρίσκεται η “γαλανόλευκη”, η οποία προπονείται
στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά.

Στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά βρίσκεται η “γαλανόλευκη” για κοινό καμπ και φιλικούς αγώνες με την Εθνική ομάδα της Ιαπωνίας, η οποία, μάλιστα, θα είναι μία από τις αντιπάλους της στον Όμιλο του Παγκοσμίου της Βουδαπέστης.

Το φιλικό που έδωσε η Εθνική χθες (13/6) κόντρα στους Ιάπωνες παρακολούθησε από κοντά ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος, ο οποίος είχε βρεθεί στις προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος τις προηγούμενες ημέρες. Παραβρέθηκαν επίσης και είδαν τον αγώνα, ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Στέφανος Αυγουλέας, ο γενικός διευθυντής Γιάννης Γιαννουρής και ο διεθνής διαιτητής Γιώργος Σταυρίδης.

Θυμίζουμε ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος έχει επιλέξει τους εκλεκτούς που θα συνθέσουν την αποστολή για το Παγκόσμιο. Η 13άδα είναι:

Μάνος Ζερδεβάς, Παναγιώτης Τζωρτζάτος (τερματοφύλακες), Στάθης Καλογερόπουλος, Δημήτρης Σκουμπάκης, Ντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Γιώργος Δερβίσης, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Δημήτρης Νικολαϊδης, Κώστας Κάκαρης, Κώστας Γούβης, Άγγελος Βλαχόπουλος. Αναπληρωματικοί οι: Κώστας Γκιουβέτσης, Μανώλης Σολανάκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ