Καρασαββίδης: «Δεν ήταν καλή η εικόνα μας, ήταν έτοιμη ψυχολογικά η ΑΕΚ»

 

Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε πως η “Ένωση” εμφανίστηκε πιο έτοιμη έναντι της ομάδας του για τη μεταξύ τους “μάχη” στην πρεμιέρα και επισήμανε πως η εικόνα της ομάδας του δεν ήταν καλή.

Ο Ολυμπιακός άρχισε με ήττα (25-22 από την ΑΕΚ) τις υποχρεώσεις της στη φετινή αγωνιστική περίοδο της Α1 Χάντμπολ Ανδρών και ο Γιώργος Καρασαββίδης τόνισε πως η ομάδα του δεν εμφανίστηκε όπως θα ήθελε στην αίθουσα “Γ. Κασιμάτης” του ΟΑΚΑ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το ματς μπορούσε να πάει στο σκορ. Η εικόνα μας δεν ήταν καλή, το σκορ μπορούσε να πάει και καλύτερα και χειρότερα. Η ΑΕΚ ήταν έτοιμη ψυχολογικά για μία μάχη, εμείς φυσιολογικά ερχόμενοι από μια προετοιμασία που όλα πηγαίνουν καλά, έχοντας πάρει το πρωτάθλημα, δεν καταφέραμε να είμαστε έτοιμοι για αυτό το ματς όσο θα θέλαμε. Ωστόσο, ό,τι έκπληξη ήταν να πάρουμε από την ΑΕΚ την πήραμε, νομίζω τώρα τους… μετρήσαμε και στη συνέχεια, θα είμαστε διαφορετικοί».

Από την πλευρά των παικτών ο Μπάμπης Δομπρής τόνισε: «Είναι αλήθεια, ότι δεν πιάσαμε τα στάνταρ απόδοσης που θέλαμε. Φάνηκε, ότι δεν ήμασταν έτοιμοι για ένα παιχνίδι τόσο υψηλών απαιτήσεων, κυρίως στο κομμάτι της νοοτροπίας και από εκεί και πέρα, το θετικό που κρατάμε είναι, ότι ακόμα και με αυτή την εμφάνιση, που είναι πολύ μακριά από τα στάνταρ μας, ήμασταν κοντά στο σκορ. Σίγουρα, αν κάποιες φάσεις είχαν πάει διαφορετικά, θα μπορούσαμε να είχαμε διεκδικήσει το παιχνίδι ως το τέλος, για αυτό πρέπει να δούμε στο βίντεο τα λάθη μας, να είμαστε πιο έτοιμοι στο επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ, στο οποίο πιστεύω, θα είμαστε όπως πρέπει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ