Καμμένου: «Δείξαμε τις αρετές που έχουμε επιθετικά, είμαι ευτυχισμένη» (video)

Η ομοσπονδιακή τεχνικός τόνισε πως οι αθλήτριες της Εθνικής ομάδας πόλο γυναικών ήταν συγκεντρωμένες κόντρα στην Κίνα, ζήτησε να μην υποτιμήσουν το Καζακστάν το Σάββατο και τόνισε πως θα παλέψουν με την Ιταλία στα χιαστί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ΕΡΤ:

«Επιθετικά, δείξαμε τις αρετές που έχουμε. Είμαι ευχαριστημένη, κυρίως από την επίθεσή μας, ο ρυθμός κι ο πλουραλισμός που είχαμε, έδειξε ότι, αν είμαστε συγκεντρωμένες, μπορούμε να παίξουμε αρκετά καλά, ήταν ένα παιχνίδι ομίλου, προχωράμε».

Η ομοσπονδιακός ρωτήθηκε για το παιχνίδι με το Καζακστάν: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες, ταπεινές να παίξουμε καλά, δεν υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο. Εμείς πρέπει να βελτιωθούμε και σήμερα το κάναμε και, στη συνέχεια, όσο μπορούμε να βελτιώσουμε όλους τους τομείς, ώστε στο κρίσιμο παιχνίδι του χιαστί, που θα μας δώσει το ενδεχόμενο εισιτήριο στην τετράδα, να είμαστε απόλυτα έτοιμες, να ξεπεραστούν, επίσης, και κάποια προβλήματα υγείας που είχαν κάποια κορίτσια».

Για τον προημιτελικό με την Ιταλία αν προκριθεί η ομάδα: «Ένα διαφορετικό παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που δεν έχει πάρει την πρόκριση, αλλά έχουμε κάποιο χρονικό διάστημα μπροστά μας για να προετοιμαστούμε και να παλέψουμε».
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ