Καμμένου: «Αυτό δεν σφυρίζεται ποτέ στα χρονικά, θα μας στοιχειώνουν αυτά τα δύο παιχνίδια» (video)

Η προπονήτρια της Εθνικής πόλο γυναικών μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ μετά τον μικρό τελικό κόντρα στην Ισπανία στάθηκε σε μεγάλο βαθμό στη διαιτητική απόφαση στο φινάλε του αγώνα που έκρινε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Αλεξία Καμμένου μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ μετά τον μικρό τελικό κόντρα στην Ισπανία στάθηκε στη διαιτητική απόφαση στο φινάλε του αγώνα που έκρινε το τελικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

Για την τελευταία φάση στο τέλος: «Έχει επτά δευτερόλεπτα. Πας να κερδίσεις το παιχνίδι και να κάνεις ένα σουτ. Με τους νέους κανονισμούς έχεις τη δυνατότητα να ανεβάσεις την τερματοφύλακα. Αυτό δεν σφυρίζεται ποτέ στα χρονικά. Σαν να τους λέει πάρτε το, βάλτε το. Δεν σφυρίζεται ποτέ στα χρονικά. Και να είναι δεν το σφυρίζεις, δεν έχει παιχτεί καν η φάση.

Να πω ότι δεν είμαι ευχαριστημένη. Αξίζαμε το μετάλλιο, αξίζαμε τον τελικό. Θα μας στοιχειώνουν αυτά τα ματς. Αυτή η Εθνική θα φέρει διακρίσεις στο μέλλον. Η ομάδα έχει εξελιχθεί, έχει κάνει απίθανα πράγματα. Υπομονή, κουράγιο, τέτοιες καταστάσεις μας έχουν κάνει πιο δυνατούς».

Για την καλή και ανταγωνιστική εικόνα που έδειξε η Εθνική πόλο: «Οφείλω να κοιτάω αυτό. Δεν εγκαταλείψαμε αγωνιστικά, αξίζαμε κάτι άλλο από αυτό που ήρθε. Το είδαν όλοι. Είδαν σε δύο παιχνίδια τι έγινε. Για να γίνεις μεγάλη ομάδα πρέπει να διεκδικείς επί σειρά ετών. Ελπίζω την επόμενη φορά να μας σέβονται λίγο παραπάνω.

Αυτή τη στιγμή η ψυχική φόρτιση είναι τεράστια. Η ομάδα έτσι όπως έπαιξε άξιζε μετάλλιο. Πρώτα τον τελικό και μετά μετάλλιο. Η αδικία χρειάζεται υπομονή στη ζωή και την έχουμε».

Δείτε όσα είπε η Αλεξία Καμμένου στην κάμερα της ΕΡΤ:
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ