Ημέρα στέψης!

 

Η τελευταία και πιο κρίσιμη μάχη για τον τίτλο του πρωταθλητή της Handball Premier θα διεξαχθεί σήμερα (31/05) στις 19:15 στο ΟΑΚΑ, με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό να κοντράρονται με… φόντο την κούπα.

Στη σειρά των τελικών, έως τώρα, οι δύο ομάδες μετρούν από δύο νίκες, έχοντας εκμεταλλευτεί στο απόλυτο τις έδρες τους. ΑΕΚ και Ολυμπιακός λοιπόν είναι έτοιμοι να… λύσουν τις διαφορές τους σήμεα (31/05) στις 19:15 στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο του πέμπτου και τελευταίου τελικού του πρωταθλήματος της Handball Premier.

Από την πλευρά των γηπεδούχων, ο προπονητής Αλέξης Αλβανός σημείωσε στην επίσημη σελίδα της ΑΕΚ τα εξής: «Τελευταίο παιχνίδι στη σειρά των Τελικών και προφανώς το πιο καθοριστικό που θα κρίνει τον πρωταθλητή. Είναι ένα παιχνίδι μέσα στην έδρα μας, με τον κόσμο μας, που πάντα μας δίνει τη επιπλέον ενέργεια και ώθηση που χρειαζόμαστε. Όλοι μας λοιπόν θα πρέπει να δώσουμε το 110% των δυνατοτήτων για την κατάκτηση αυτού του τίτλου».

Από πλευράς Ολυμπιακού, ο προπονητής Νίκος Γραμματικός υπογράμμισε στην επίσημη σελίδα των “ερυθρόλευκων” στα εξής: «Είμαστε έτοιμοι να πάμε στο ΟΑΚΑ, να διεκδικήσουμε τη νίκη. Είναι ο πέμπτος τελικός της σειράς, ξέρουμε τι δυσκολίες έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Όπως έχω πει και στους προηγούμενους αγώνες, είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση των παιδιών. Αν εξαιρέσουμε ένα ημίχρονο στον πρώτο αγώνα, η απόδοση μας σε όλα τα ματς είχε μια σταθερά. Το ίδιο θέλουμε να κάνουμε και στο πέμπτο παιχνίδι, αύριο, στο ΟΑΚΑ. Είναι ο τελευταίος αγώνας, είναι ο τελικός των τελικών. Θα πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη, ώστε να πάρουμε το πρωτάθλημα και το νταμπλ».

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Κινατζίδης – Φωτακίδης.

Το πανόραμα των τελικών

1ος τελικός: ΑΕΚ– Ολυμπιακός 21-19
2ος τελικός: Ολυμπιακός– ΑΕΚ 28-24
3ος τελικός: ΑΕΚ– Ολυμπιακός 23-19
4ος τελικός: Ολυμπιακός– ΑΕΚ 27-25

5ος τελικός: Τετάρτη 31 Μαΐου 202 ΑΕΚ – Ολυμπιακός//Γ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ