Η συγκινητική ανάρτηση του Βλαχόπουλου για τη μητέρα του!

 

Ο διεθνής πολίστας πραγματοποίησε μία ανάρτηση στα social media του, θέλοντας να δείξει τη στήριξη προς το πρόσωπο της μητέρας του, η οποία κατάφερε να ξεπεράσει την περιπέτεια που είχε με την υγεία της.

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια που έζησε η μητέρα του Άγγελου Βλαχόπουλου. Ο διεθνής πολίστας με μια συγκινητική ανάρτησή του έσπευσε να ευχαριστήσει όσους του στάθηκαν σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Άγγελου Βλαχόπουλου:

«44 μέρες μετά!

Από τον τρόμο μέχρι τα χαμόγελα σήμερα..
Μεμάλο ταξίδι!

Ας είμαστε ευγνώμονες για ό,τι έχουμε, γιατί όλα μπορεί να αλλάξουν σε μια στιγμή…

φείλουμε ενα τεράστιο “ευχαριστώ” στον Διευθυντή της Ορθοπεδικής του Ευαγγελισμού κ.Τζουρμπάκη και στους άμεσους συνεργάτες του κ. Λαλουδάκη και κ. Παπαδάκη για όλα όσα έκαναν για εμάς, όπως επισης και τον θωρακοχειρουργό μας κ. Ζήση για την εξαιρετική του δουλειά..

Θα ήταν άδικο να μην αναφερω την κα. Ισχάκη και την ομάδα της που την παρακολουθούσαν τις πρωτες 18 μέρες στη ΜΕΘ 4 και μαζί τους ξεπερασε τον κίνδυνο για την ζωή της.. Φυσικά δεν θα μπορούσα να παραλείψω τις νοσηλεύτριες και τους νοσηλευτές που ηταν δίπλα μας κάθε στιγμη για οτιδήποτε χρειαζόμασταν..

Επίσης θα ηθελα να ευχαριστήσω τον γιατρό της εθνικής ομάδας πολο κ. Μαρίνο Γιώργο για την βοήθεια και τη στήριξή του, γιατί χωρίς εκείνον όλα θα ήταν διαφορετικά…»//Γ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ