Γιαννόπουλος: «Ευχαριστώ τα κορίτσια για την χαρά που μας έδωσαν» (video)

Πανευτυχής και περήφανος ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και αντιπρόεδρος της European Aquatics, στις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ 3 ευχαρίστησε τις αθλήτριες για την χαρά που πρόσφεραν.

Η Εθνική μας ομάδα πόλο γυναικών πήρε τη νίκη κόντρα στην Ιταλία με σκορ 7-6, κατακτώντας την τρίτη θέση και εξασφαλίζοντας και μια θέση στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Ο Κυριάκος Γιαννόπουλος μετά τη λήξη της αναμέτρησης εμφανίστηκε πανευτυχής στην κάμερα της ΕΡΤ και ευχαρίστησε τα κορίτσια για την χαρά που πρόσφεραν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είχαμε τρεις στόχους ερχόμενοι στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, να προκριθούμε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Ντόχα, την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, και την κατάκτηση ενός μεταλλίου. Τα κορίτσια και οι προπονήτριες τα κατάφεραν, θέλω να τις συγχαρώ και να τις ευχαριστήσω για τη χαρά που μας έδωσαν. Να ευχαριστήσω επίσης τον Γιώργο Αφρουδάκη και την Εύη Μωραϊτίδου που πίστεψαν σε αυτή την ομάδα και ήταν δίπλα τους.

Η ζωή συνεχίζεται…Έχουμε βάλει τους στόχους μας από την αρχή της χρονιάς. Η Εθνική ομάδα των ανδρών μην σας φοβίζει, έχει προγραμματισθεί πού θα είναι έτοιμη και θα είναι έτοιμη. Όπως θα είναι έτοιμα και τα κορίτσια μας. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας, για αυτό είμαστε διοίκηση, το αποτέλεσμα μετράει, 31 αθλητές και αθλήτριές μας έχουν προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, και ελπίζουμε από το Παγκόσμιο στη Ντόχα να έχουμε και άλλες προκρίσεις. Το αθλητικό αποτέλεσμα κρίνει κάθε ομοσπονδία, και από αυτό θα κριθούμε και εμείς. Όσον αφορά ο,τιδήποτε άλλο, που έχει σχέση με διοικητικά θέματα, οι απαντήσεις θα δοθούν εκεί που πρέπει, δηλαδή στη γενική συνέλευση».

Και πρόσθεσε ο κ.Γιαννόπουλος: «Συγχαρητήρια σε όλους και όσους πίστεψαν σε αυτή την ομάδα, και πάνω από όλα στις αθλήτριες και τη προπονητική ηγεσία. Συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι, και ελπίζω στα καλύτερα». //ΝΚ
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ