Εξαιρετικές εμφανίσεις για Λιβανού και Μυτιληναίου

 

Οι δύο Ελληνίδες ιππεύτριες είχαν πολύ καλές παρουσίες στους διεθνείς αγώνες, στους οποίους έλαβαν μέρος το προηγούμενο τριήμερο, φέρνοντας αμφότερες σημαντικά αποτελέσματα.

Με το… δεξί ξεκίνησε τις διεθνείς της υποχρεώσεις την φετινή χρονιά η Θεοδώρα Λιβανού. Η Ελληνίδα αμαζόνα πήρε μέρος το διήμερο 17-18 Μαρτίου στο διεθνή αγώνα ιππικής δεξιοτεχνίας CDI3*, στο Αντινγκτον της Βρετανίας, και πέτυχε μία πολύ σημαντική διάκριση για την χώρα μας. Στο αγώνισμα Grand Prix Freestyle, “χορεύοντας” μαζί με τον 16χρονο Robinvale, κατάφερε να πετύχει ποσοστό 74,17% και να καταλάβει την 2η θέση. Η Λιβανού πήρε μέρος και στο αγώνισμα Grand Prix, όπου είχε ποσοστό 67,54%.

Ακόμη, στον κορυφαίο διεθνή αγώνα υπερπήδησης εμποδίων του Παρισιού CSI5* Saut Hermes πήρε μέρος από 17 έως και 19 Μαρτίου η Ιόλη Μυτιληναίου. Η Ελληνίδα αμαζόνα έκανε για ακόμη μία φορά αισθητή την παρουσία της σε αγώνισμα ύψους 1.55μ. το Σάββατο, 18 Μαρτίου. Μαζί με την 12χρονη La Perla V. Heffink σημείωσε δύο άπταιστες διαδρομές στον κανονικό γύρο και στο μπαράζ και με χρόνο 47,01 κατέλαβε την 4η θέση.//


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ