Επιστρέφει στον Άρη ο Τάτσης

 

Σημαντική ενίσχυση για το Πόλο Ανδρών των ”κιτρινόμαυρων” ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς ανακοινώθηκε από τον Ερασιτέχνη η απόκτηση του 31χρονου φουνταριστού.

Ο Χαράλαμπος Τάτσης επιστρέφει στην ομάδα που ανδρώθηκε και ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα, με στόχο να βοηθήσει τον σύλλογο να πάρει την άνοδο για την Α’ Κατηγορία.

Ο 31χρονος πολίστας καλύπτει την θέση του φουνταριστού και έχει αγωνιστεί σε Άρη, Ηρακλή, Λάρισα, ΠΑΟΚ και ΟΦΘ.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε λίγο μετά την συμφωνία των δύο πλευρών, εξέφρασε την χαρά του και τον ενθουσιασμό του, που θα ξανασυνεργαστεί με άτομα που εκτιμά, ενώ έθεσε και τον στόχο για την νέα χρονιά τονίζοντας ότι: «Ο Άρης πρέπει να επιστρέψει εκεί που του αρμόζει».

Η ανακοίνωση

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Πόλο Ανδρών ανακοινώνουν την απόκτηση του Χαράλαμπου Τάτση για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Ο 31 χρόνος πολίστας γεννήθηκε στις 17 Ιανουαρίου του 1992 και αγωνίζεται στη θέση του φουνταριστού. Ο Χαράλαμπος Τάτσης ξεκίνησε τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα από τον ΑΡΗ, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Ηρακλή. Από εκεί έκανε τη θητεία του στη Λάρισα και μετά επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Π.Α.Ο.Κ.. Στη συνέχεια ξανά επέστρεψε στον ΑΡΗ, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε για τον ΟΦΘ.

«Να επιστρέψει ο ΑΡΗΣ εκεί που του αρμόζει, στην Α1»

Μετά τη συμφωνία με την ομάδα πόλο Ανδρών του ΑΡΗ, ο Χαράλαμπος Τάτσης δήλωσε:

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα και θα έχω την ευκαιρία να ξανασυνεργαστώ με προπόνητες και παίκτες που εκτιμώ πολύ. Ο στόχος της νέας χρονιάς είναι η ομάδα να πάει όσο ψηλότερα γίνεται και φυσικά να επιστρέψει εκεί που της αρμόζει να είναι δηλαδή στην Α1 κατηγορία. Ο κόσμος σίγουρα όταν βρίσκεται δίπλα στην ομάδα δίνει μεγαλύτερη ώθηση και θα τον θέλαμε δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι». //ΜΛ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ