Εκτός τελικού οι Αυθίνος και Τσιρίκος στο τραμπολίνο 1μ.

 

Μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στον τελικό, έμειναν οι δύο Έλληνες καταδύτες, που συμμετείχαν στο τραμπολίνο 1μ. στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Βουδαπέστης.

Καλή ήταν η εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Θεόφιλος Αυθίνος, ο οποίος πήρε την 32η θέση με 308,45 βαθμούς, ενώ ο Θάνος Τσιρίκος που δεν ξεκίνησε καλά, έμεινε στις τελευταίες θέσεις του προκριματικού (45ος μεταξύ 48 αθλητών) με 247,05β. Ο Αυθίνος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στη Βουδαπέστη με τον σημερινό αγώνα, ενώ ο Τσιρίκος θα αγωνιστεί το Σάββατο (2/7) στον προκριματικό της πλατφόρμας 10μ. που θα είναι και ο τρίτος του αγώνας σε αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Την έκπληξη στον προκριματικό του 1μ. πάντως έκανε ο Ιταλός Τζιοβάνι Τόκι που πήρε την πρώτη θέση, με τους Κινέζους Ζονγκγιουάν Γουάνγκ και Τζιουγιουάν Ζενγκ να τον ακολουθούν.  Στον βραδινό τελικό θα προσπαθήσει να «σπάσει» την απόλυτη κυριαρχία της ασιατικής χώρας μέχρι τώρα στη διοργάνωση, καθώς η Κίνα έχει 7 χρυσά μετάλλια σε ισάριθμα αγωνίσματα στις καταδύσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ