Έκανε το 2/2 ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Δράμα

 

Ο “δικέφαλος του βορρά” συνέχισε με νίκες την πορεία του στη Handball Premier, κερδίζοντας με 32-23 την ομάδα της Δράμας για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τους: Mojsilov, Ελευθεριάδη, Τσαμουρίδη, Νικολαΐδη, Παπάζογλου, Τσαναξίδη και Τζωρτζίνη.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά έχοντας μεγάλη συγκέντρωση, με τον ΠΑΟΚ να χτίζει μία διαφορά 6 τερμάτων από τα πρώτα 20 λεπτά. Ο Mojsilov ο οποίος βρισκόταν σε εξαιρετική ημέρα κράτησε τα γκολ των φιλοξενούμενων σε μονοψήφιο αριθμό, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με 15-9.

Στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, ο ΠΑΟΚ μπήκε με τον ίδιο υψηλό ρυθμό κάνοντας ένα σερί 3 τερμάτων στα πρώτα λεπτά και μετά κατέβασε «στροφές». Ο Δικέφαλος είχε το πάνω χέρι στην διακύμανση του σκορ, δημιουργώντας και κρατώντας μία διαφορά 10 γκολ, οι φιλοξενούμενοι είχαν απάντηση, κλείνοντας την ψαλίδα του σκορ κατά διαστήματα. Ωστόσο ο ΠΑΟΚ συνέχισε να διευρύνει το σκορ από την περιφέρεια του και να έχει απάντηση στα σουτ των αντιπάλων του με τον τερματοφύλακα του Mojsilov. Η αναμέτρηση τέλειωσε με τον πίνακα του σκορ να γράφει 32-20

Στην 3η αγωνιστική της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ θα αναμετρηθεί εκτός έδρας το Σάββατο 1 Οκτωβρίου, με τον Ιωνικό Affidea.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ