Δρυμωνάκος: «Δεν υπάρχει όριο στην αγάπη για ένα άθλημα» (audio)

 

Ο πρωταθλητής της κολύμβησης επέστρεψε έπειτα από δύο χρόνια απουσίας, συμμετέχοντας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Masters και κατακτώντας τρία χρυσά μετάλλια. Η εκπομπή της ΕΡΑΣΠΟΡ, “Η Λαίδη και ο Αλήτης”, τον φιλοξένησε. 

Ο κορυφαίος Έλληνας κολυμβητής, Γιάννης Δρυμωνάκος, απέδειξε πως η αγάπη για τον αθλητισμό υπερνικά την ηλικία, συμμετέχοντας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Masters που διεξήχθη στην Ρώμη και κατακτώντας τρία χρυσά μετάλλια.

«Τέτοιες διοργανώσεις αποτελούν κίνητρο να συνεχίσουμε να αθλούμαστε, δεν υπάρχει όριο στην αγάπη για ένα άθλημα και δεν πρέπει να παρατήσουμε αυτό που αγαπάμε. Ο αθλητισμός είναι υγεία», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα για την επιστροφή του.

Σχετικά με το μέλλον της κολύμβησης στην Ελλάδα, δήλωσε:

«Τα παιδιά πάντοτε ήταν στα κολυμβητήρια, είμαστε η μεγαλύτερη ακαδημία. Οι γονείς γράφουν τα παιδιά στην κολύμβηση ώστε να είναι ασφαλή στην παραλία, πρέπει αυτά τα παιδιά να τα κρατήσουμε στο άθλημα».

Ακούστε τον στην εκπομπή “Η Λαίδη και ο Αλήτης” της ΕΡΑΣΠΟΡ με τη Ευανθία Ξυνού και τον Μπάμπη Πλάγο, αναφορικά με την πρόσφατη επιτυχία του:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ