Αυγενάκης: «Μαζί πετύχαμε μία άρτια και μαζική διοργάνωση αγώνων»

 

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, με προσωπική του επιστολή ευχαρίστησε κάθε συμμετέχοντα του “1ο Karteros Run”, μετά την επίσημη ολοκλήρωση της διοργάνωσης.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης, επισήμανε ότι «μαζί πετύχαμε μια άρτια, μαζική και θεαματική διοργάνωση διήμερων δρομικών αγώνων, έξι μήνες πριν από τους 3ους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες «Ηράκλειο 2023», που θα διεξαχθούν από τις 9-16 Σεπτεμβρίου 2023, με τη συμμετοχή άνω των 1.500 αθλητών, προπονητών και παραγόντων από τις 26 χώρες της λεκάνης της Μεσογείου».

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού τόνισε, επίσης στην επιστολή του πως «εξαρχής στο Υφυπουργείο Αθλητισμού στοχεύσαμε στην εξωστρέφεια του αθλητισμού και του αθλητικού τουρισμού, με απτά οφέλη και για τον νομό μας. Και συνεχίζουμε με την ίδια όρεξη να μεγαλώνουμε τις εγκαταστάσεις μας, με στόχο να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερα αθλήματα, ανεξαρτήτως δημοφιλίας.

Ο οικονομικός απολογισμός, με απόλυτη τήρηση των αρχών της χρηστής διοίκησης και της διαφάνειας, παρέχει αναλυτική πληροφόρηση για το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε από τις συμμετοχές, τι ποσό διανεμήθηκε στις κοινωνικές δομές, τα έξοδα υλοποίησης της διοργάνωσης από το Υφυπουργείο Αθλητισμού, τους χορηγούς ονομαστικά και τα συνολικά έσοδα που προήλθαν από τη συμβολή τους», καταλήγοντας προς κάθε συμμετέχοντα:

«Σε ευχαριστούμε για την υποστήριξη και τη συμμετοχή σου, με την ευχή και του χρόνου να τρέξουμε ξανά, όλοι μαζί.

Ο αθλητισμός αλλάζει! Η αθλητική οικογένεια μεγαλώνει!».//


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ