Αρχή με την Καράγγελου θα κάνει η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου

Με χάρη, ομορφιά και αρμονία στο νερό ανοίγει η αυλαία του 37ου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος υγρού στίβου (Κολύμβησης, Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, Καταδύσεων, Open Water) στο Βελιγράδι, καθώς στη μάχη της διάκρισης μπαίνουν πρώτα τα κορίτσια της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης.

Την αρχή θα κάνει στον πρωινό προκριματικό του Ελεύθερου Σόλο (10:30 ώρα Ελλάδας) η Ζωή Καράγγελου, που θα επιδιώξει να προκριθεί στον Τελικό του αγωνίσματος, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη (13/6, 10:30).

Το απόγευμα (16:30), στον τελικό του Τεχνικού Ομαδικού θα μετάσχει η Εθνική μας ομάδα με τις Μαρία Αλζιγκούζη – Κομηνέα, Θάλεια Δαμπάλη, Αθηνά Καμαρινοπούλου, Ζωή Καράγγελου, Μαρία Καραπαναγιώτου, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Σοφία Ρηγάκου, Βασιλική Θάνου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα ΕΔΩ.

Στην αποστολή της Καλλιτεχνικής στο Βελιγράδι μετέχουν οι αθλήτριες: Ζωή Καράγγελου (Σόλο Τεχνικό και Ελεύθερο, Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Acrobatic Routine), Ευαγγελία Πλατανιώτη (Ντουέτο Τεχνικό), Σοφία Μαλκογεώργου (Ντουέτο Τεχνικό), Μαρία Αλζιγκούζη – Κομηνέα (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Acrobatic Routine), Μαρία Καραπαναγιώτου(Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Acrobatic Routine), Ιφιγένεια Κρομμυδάκη (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Acrobatic Routine), Θάλεια Δαμπάλη (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Acrobatic Routine) Αθηνά Καμαρινοπούλου (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Acrobatic Routine), Βασιλική Θάνου (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Acrobatic Routine), Σοφία Ρηγάκου (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, αναπλ. στο Acrobatic Routine), Άρτεμη Κουτράκη (Acrobatic Routine, αναπλ. Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο), Εστέλλα Καραμανίδου Εστέλλα (αναπλ. Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, αναπλ. Acrobatic Routine).

Τις συνοδεύουν οι ομοσπονδιακές προπονήτριες Αναστασία Γκούτσεβα και Ναταλία Τσερνέτσκα και ο φυσικοθεραπευτής Γιώργος Δεμέτης. Στην πρωτεύουσα της Σερβίας έχουν ταξιδέψει και οι κριτές μας Πανδώρα Καρακούση και Εβίτα Κοφίδη και η technical controller Έλενα Στραβάκου.//ΔΜ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ