Αργυρόπουλος: «Βγάλαμε μεγαλύτερη αντίδραση σε σχέση με το Ευρωπαϊκό»

Στη διάθεση που έδειξε η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών να κερδίσει όλα τα παιχνίδια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα, στάθηκε ο Έλληνας διεθνής σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας μετά την 5η θέση στη διοργάνωση.

Ο Στέλιος Αργυρόπουλος-Κανακάκης αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες που πρέπει να βελτιώσει η Ελλάδα ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων, τονίζοντας ότι τα καλά στοιχεία υπάρχουν και αποτελούν τον οδηγό αυτής της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την αντίδραση της ομάδας μετά τον αποκλεισμό από την τετράδα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος: «Είναι θετικό ότι είναι στη κουλτούρα μας να προσπαθούμε όλα τα παιχνίδια στο 100% ασχέτως το τι καθορίζει ο αγώνας. Νομίζω σ’ αυτό το τουρνουά πολύ περισσότερο σε σχέση με το Ευρωπαϊκό μπήκαμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Δε παρατήσαμε κανέναν αγώνα ασχέτως πως πήγε από το πρώτο έως το τελευταίο κι αυτό είναι σημαντικό. Θέλαμε να παίζαμε σήμερα στον τελικό και η αντίδρασή μας ήταν αντίστοιχη».

Για το αν η ομάδα βγάλει περισσότερο πείσμα και αντίδραση ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων: «Είμαι αισιόδοξος γιατί τα δείγματα είναι θετικά. Θεωρώ ότι αν δεν γινόταν το λάθος με την Ιταλία θα περνούσαμε και γι’ αυτό σ’ όλο το τουρνουά το χειρότερό μας παιχνίδι να ήταν με τη Γαλλία. Τα στοιχεία υπάρχουν και μικρές λεπτομέρειες που πρέπει να αλλάξουμε τις οποίες γνωρίζουμε κι αυτό κοιτάμε να κάνουμε κάθε μέρα. Βγάλαμε μεγαλύτερη αντίδραση σε σχέση με το Ευρωπαϊκό».//Α.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ