Ανανέωσε με τον ΠΑΟΚ ο Κόουπμαν

 

Την παραμονή του Ολλανδού περιφερειακού ανακοίνωσε ο “Δικέφαλος του Βορρά”, με τις δύο πλευρές να φθάνουν σε συμφωνία για νέο μονοετές συμβόλαιο.

Με το σκουφάκι του ΠΑΟΚ θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Τζέσε Κόουπμαν, ο οποίος επέκτεινε τη συνεργασία του με την ομάδα πόλο ανδρών του συλλόγου της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα πόλο ανδρών, ΠΑΟΚ Domus Ergo, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Τζέσε Κόουπμαν, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Ο Ολλανδός περιφερειακός, γεννημένος το 1993 και με ύψος 195cm, συνεχίζει για τρίτη χρονιά με το ασπρόμαυρο σκουφάκι, ‘εξαργυρώνοντας’ την καλή σεζόν την οποία πραγματοποίησε.

Για την ανανέωση συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ Domus Ergo, ο Τζέσε Κόουπμαν δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Είμαι χαρούμενος που ανανέωσα τη συνεργασία μου με τον ΠΑΟΚ, καθώς, από την πρώτη στιγμή που ήρθα, ένιωσα σαν το σπίτι μου. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους. Η περυσινή σεζόν ήταν καλή και ανυπομονώ να δω τι μας επιφυλάσσει αυτή που έρχεται».//ΜΠ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ