Ανακοινώθηκαν οι 15 εκλεκτοί του Βλάχου για το Παγκόσμιο της Ντόχα

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής πόλο των ανδρών, ανακοίνωσε το βράδυ του Σαββάτου (27/01) τη 15άδα που θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα  Υγρού Στίβου της Ντόχα (05-17/02).

Η αποστολή της Εθνικής ανδρών θα αναχωρήσει την Τρίτη (30/1) και πρώτα θα ταξιδέψει στο Ντουμπάι, όπου θα πραγματοποιήσει κοινή προετοιμασία με την Ιταλία και την Κροατία, ενώ στην Ντόχα θα μεταβεί στις 02/02.

Η πρεμιέρα της Εθνικής Ανδρών στο Παγκόσμιο είναι προγραμματισμένη για τις 05 Φεβρουαρίου (ημέρα Δευτέρα) με αντίπαλο την Κίνα. Ένα παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 11:00 π.μ. Δύο ημέρες αργότερα (Τετάρτη, 07/02), το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αναμετρηθεί με τη Βραζιλία, στις 09:30 π.μ. (ώρα Ελλάδας) και θα ολοκληρώσει την πρώτη φάση με το ματς κόντρα στη Γαλλία (Παρασκευή 09/02) στις 18:00 ώρα Ελλάδας.

Οι 15 εκλεκτοί του Βλάχου είναι οι εξής:

Μάνος Ζερδεβάς, Ντίνος Γενηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κώστας Γκιουβέτσης, Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Νίκος Παπανικολάου, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Γιάννης Αλαφραγκής, Κώστας Κάκαρης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Άγγελος Βλαχόπουλος, Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Νίκος Γκίλλας, Στάθης Καλογερόπουλος.//Α.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ