Αλβανός: «Στην επίθεση κάναμε κάποια λάθη που μας στοίχισαν»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού και την ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό, στον τρίτο τελικό, αναφερόμενος σε λάθη που στοίχισαν τη νίκη στην ομάδα του.


Αλέξης Αλβανός στάθηκε στον τρόπο προσέγγισης του παιχνιδιού, στα λάθη που έκανε η ομάδα του αλλά και στον απολογισμό που πρέπει να γίνει, ώστε η ομάδα να κοιτάξει την επόμενη ημέρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της ΑΕΚ:
«Ήταν ένα ματς με μεγάλη ένταση, με μεγάλες μάχες σε άμυνα και επίθεση. Κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να τρέξει και να πετύχει εύκολα γκολ, ενώ στην άμυνα είχαμε κρατήσει το πλάνο μας, στην επίθεση κάναμε κάποια λάθη που μας στοίχισαν. Είμαι περήφανος για την προσπάθεια που κάναμε αυτό το διάστημα. Το 2-0 ήταν βαρύ, τα παιδιά έδειξαν ότι το πιστεύουν και προσπάθησαν να αντιστρέψουν την κατάσταση.

Προσπάθησα να βάλω την δική μου πινελιά, αλλά δεν μπορούν να γίνουν και θαύματα σε τρεις εβδομάδες. Στον αθλητισμό υπάρχει και η νίκη, υπάρχει η ήττα. Πρέπει να κάνουμε έναν απολογισμό και να δούμε την επόμενη μέρα. Η ΑΕΚ έχει αποδείξει ότι είναι πρωταγωνίστρια, μεγάλη ομάδα και θα συνεχίσει να έχει ένα λαμπρό μέλλον, όποιος και να την καθοδηγεί».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ