Βελέζ: Συνελήφθησαν παίκτες για σεξουαλική επίθεση

Άνω κάτω έχει γίνει τις τελευταίες ώρες η ομάδα από την Αργεντινή καθώς τέσσερις ποδοσφαιριστές του συλλόγου κατηγορούνται από 24χρονη αθλητική δημοσιογράφο, η οποία υποστηρίζει ότι δέχθηκε επίθεση στις 3 Μαρτίου σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην πόλη Τουκουμάν.

Ο Ουρουγουανός διεθνής, Σεμπάστιαν Σόσα (37 ετών), ο Παραγουανός διεθνής, Χοσέ Φλορεντίν (27 ετών) και οι Αργεντινοί, Μπράϊαν Κουφρε (27 ετών) και Αμπιέλ Οσόριο (21 ετών), έχουν τεθεί εκτός ομάδας, μόλις αποκαλύφθηκε η υπόθεση στις αρχές Μαρτίου και συνελήφθησαν ενώ περίμεναν να αποφανθεί δικαστής σχετικά με την προσωρινή κράτηση τους για όσο διαρκεί η έρευνα της υπόθεσης.

Σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς της αθλητικής δημοσιογράφου είχε προσκληθεί από τον Σόσα. Μόλις έφθασε εκεί, συνειδητοποίησε την παρουσία και των υπολοίπων τριών. Οι ποδοσφαιριστές άρχισαν να πίνουν αλκοολούχα ποτά, ενώ η καταγγέλουσα αισθάνθηκε αδιαθεσία και ξάπλωσε σε ένα από τα κρεβάτια του δωματίου. Υποστήριξε ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση χωρίς την συναίνεση της. Μόλις ένιωσε λίγο καλύτερα, κάλεσε ένα ταξί προκειμένου να πάει στο σπίτι της. Στην συνέχεια υπέβαλε μήνυση και η εισαγγελία ζήτησε ενδελεχή ιατρική εξέταση.

Η διοίκηση της Βελέζ Σάρσφιλντ, ανακοίνωσε την αναστολή των συμβολαίων των τεσσάρων παικτών και σύμφωνα με την εφημερίδα «Clarin», μέσα από τα αποτελέσματα των τοξικολογικών αναλύσεων θα διαπιστωθεί εάν το θύμα ήταν ναρκωμένο/ Αποτελέσματα που αναμένεται να γίνουν γνωστά μέσα στο επόμενο 20ήμερο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ