Μόντριτς: «Το καλοκαίρι θα αποφασίσω ποια θα είναι η επόμενη ομάδα στην καριέρα μου»

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανανέωσε το περασμένο καλοκαίρι γι’ άλλον ένα χρόνο το συμβόλαιο του Λούκα Μόντριτς, αλλά στο τέλος της σεζόν ο Κροάτης σούπερ σταρ θα φύγει από την Ισπανία και πρόκειται να κλείσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία ή στις ΗΠΑ.

Ο 38χρονος Κροάτης σούπερ σταρ το περασμένο καλοκαίρι απέρριψε το ενδιαφέρον της Αλ Νασρ και προτίμησε να παραμείνει στη Μαδρίτη, όπου φέτος θα συμπληρώσει 12ετία από τότε που μεταγράφηκε από την Τότεναμ.

Με συνολικά 23 τρόπαια, μεταξύ των οποίων πέντε Champions League, τρία πρωταθλήματα και δύο κύπελλα Ισπανίας, ο πολύπειρος μέσος έχει γράψει τη δική του ιστορία με τη φανέλα της “Βασίλισσας”, την οποία ως τώρα έχει φορέσει σε 488 επίσημες αναμετρήσεις.

Ο Λούκα Μόντριτς δεν είναι στα βασικά πλάνα του Κάρλο Αντσελότι, με αποτέλεσμα να λέγεται ότι είναι έντονα δυσαρεστημένος με την κατάσταση αυτή. Μάλιστα, ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Κροάτης μέσος έχει ήδη ζητήσει από τον ατζέντη του να βρει ομάδα, ενώ ο ίδιος τόνισε: «Το καλοκαίρι θα δούμε τι θα γίνει. Τότε θ’ αποφασίσω ποια θα είναι η επόμενη ομάδα στην καριέρα μου».//Λ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ