Super League (18η αγωνιστική): Σε Περιστέρι και Λαμία η αυλαία

Στην… σκιά του ντέρμπι των πρωτοπόρων διεξάγεται η 18η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος που “ανοίγει” αυλαία το Σάββατο (13/1).

Το πρώτο, χρονικά, παιχνίδι (19:00, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) θα διεξαχθεί στο Περιστέρι, εκεί όπου ο Ατρόμητος θέλει να διατηρήσει το αήττητό του με τον Ίλιτς στην τεχνική ηγεσία, με αντίπαλο τον ΟΦΗ.

Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν με πολλές απουσίες, καθώς ο Σέρβος προπονητής δεν θα έχει στην διάθεσή του τους διεθνείς Κεσχρίντα και Καμαρά, τον τιμωρημένο Έντερ και τους Ρομπάιγ (έχει επιστρέψει στις προπονήσεις, αλλά κρίθηκε ανέτοιμος), Έρλινγκμαρκ (σφίξιμο στον λαγονοψοΐτη), Φριντζόνσον (αιμάτωμα στο ζυγωματικό).

Προβλήματα και για τους Κρητικούς, καθώς εκτός πλάνων έμεινε ο τραυματίας Νίκος Χριστογεώργος, αλλά και οι ΚαρώΓιαννούλης και οι νεαροί ΘεοδοσουλάκηςΚαλαφάτης, Κουτεντάκης, Μαρινάκης και Σημαντηράκης.

Στο “Αθανάσιος Διάκος” της Λαμίας (20:00, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Πανσερραϊκό, σ’ ένα ματς με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς πρόκειται για δύο εξαιρετικές ομάδες που πραγματοποιούν αξιοπρόσεκτη πορεία.

O Λεωνίδας Βόκολος θα έχει στην διάθεσή του τον Καρλίτος και σχεδόν πάνοπλοι οι γηπεδούχοι θα “παλέψουν” για τους τρεις βαθμούς.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής

Σάββατο 13 Ιανουαρίου
19:00
Ατρόμητος- ΟΦΗ
20:ΟΟ
Λαμία- Πανσερραϊκός

Κυριακή 14 Ιανουαρίου
15:00
Παναιτωλικός- ΑΡΗΣ
17:00 Κηφισιά- Ολυμπιακός
17:30 Αστέρας Τρίπολης- Βόλος
20:30 ΑΕΚ- Παναθηναϊκός
20:30 ΠΑΟΚ- ΠΑΣ Γιάννινα

Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ