ΠΟΑΣΥ: «Αφήστε μας να κλάψουμε τα υπόλοιπα έπονται»

Η Παννελήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων με ανακοίνωση τους εξέφερασαν την θλίψη τους για τον χαμό του 31χρονου αστυνομικού. 

Το πρωί της 27ης Δεκεμβρίου ο 31χρονος αστυνομικός άφησε την τελευταία του πνοή μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή, σκορπίζοντας θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό.

Η ΠΟΑΣΥ με ανακοίνωση της θέλησε να εκφράσει τη θλίψη της και την οργή της για τον χαμό του αστυνομικού τονίζοντας μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση πως τώρα είναι ώρα για δάκρυα τα υπόλοιπα έπονται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ημέρα βαθύτατου πένθους και ανείπωτης θλίψης για την αστυνομική οικογένεια η 27η Δεκεμβρίου 2023.

Ο συνάδελφός μας, ο 31χρονος Υπαρχιφύλακας της ΥΑΤ Γιώργος Λυγγερίδης, που είχε τραυματιστεί βαρύτατα από ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια σοβαρών επεισοδίων έξω από το δημοτικό στάδιο στου Ρέντη στις 7 Δεκεμβρίου 2023, δυστυχώς, δεν είναι πια μαζί μας.

Αποχαιρετούμε έναν ακόμα συνάδελφό μας, τον δεύτερο μέσα σε λίγες ημέρες, εκφράζοντας τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, αλλά την ίδια ώρα, εκπέμποντας προς πάσαν κατεύθυνση μηνύματα οργής και αγανάκτησης σύμπασας της αστυνομικής οικογένειας.

Τούτη την ώρα του γοερού αποχαιρετισμού, αφήστε μας να κλάψουμε τον Συνάδελφο. Τα υπόλοιπα έπονται.

Αντίο Γιώργο!

Καλό Παράδεισο!».//ΝΚ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ