Ισπανία (15η αγωνιστική): Ξεχωρίζει το Χιρόνα- Βαλένθια

Μπορεί η αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης να “κλέβει την παράσταση” στην αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος, αλλά και το σαββατιάτικο (2/12) πρόγραμμα παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Η έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος Χιρόνα υποδέχεται την Βαλένθια σ’ ένα άκρως ενδιαφέρον ματς, ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα, με τους γηπεδούχους να προέρχονται από μη αναμενόμενη απώλεια δύο βαθμών.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ματς της Αθλέτικ Μπιλμπάο κόντρα στην Ράγιο Βαγεκάνο. Οι γηπεδούχοι διάγουν εξαιρετική σεζόν, φιγουράρουν στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας και έχουν τον πρώτο λόγο για την νίκη, απέναντι σε μια “σφιχτή” ομάδα που παλεύει όλα τα ματς.

Η πρωτοπόρος και πάντα συνεπής Ρεάλ Μαδρίτης θα φιλοξενήσει την προτελευταία της βαθμολογίας Γρανάδα και βέβαια είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση της νίκης και των τριών βαθμών.

Οσασούνα και Ρεάλ Σοσιεδάδ κοντράρονται, με τις δύο ομάδες να έχουν εξίσου ανάγκη τους βαθμούς της νίκης, για διαφορετικού η κάθε μια λόγους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής της La Liga:

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου

Λας Πάλμας – Χετάφε 2-0

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου

15:00 Χιρόνα – Βαλένθια
17:15 Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ράγιο Βαγιεκάνο
19:30 Ρεάλ Μαδρίτης – Γρανάδα
22:00 Οσασούνα – Ρεάλ Σοσιεδάδ

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου

15:00 Μαγιόρκα – Αλαβές
17:15 Αλμερία – Ρεάλ Μπέτις
19:30 Σεβίλλη – Βιγιαρεάλ
22:00 Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου

22:00 Θέλτα – Κάντιθ

Δείτε την αναλυτική βαθμολογία της La Liga, κάνοντας κλικ εδώ.//ΑΤ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ