ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Γκριμάου: «Είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε ένα από τα δύο επόμενα παιχνίδια»
Ο Ισπανός προπονητής μίλησε για το αυριανό παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό για τα playoffs της Euroleague και παραδέχτηκε πως οι "μπλαουγκράνα" είναι υποχρεωμένοι να φύγουν με ένα διπλό από τον Πειραιά.
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Αντσελότι: «Δεν έχω να απαντήσω κάτι στον Μπερνάντο Σίλβα»
Ο πολύπειρος κόουτς της Ρεάλ Μαδρίτης, προετοιμάζει την ομάδα για τον πρώτο ημιτελικό του Champions League, κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου (30/4, 22:00) στην Allianz Arena, όμως έδωσε απαντήσεις και στον Πορτογάλο επιθετικό μέσο της Μάντσεστερ Σίτι.
EURO
Στην πράσινη προπόνηση ο Μοντέλα (ΦΩΤΟ)
Ο προπονητής της Εθνικής Τουρκίας, Βιντσέντσο Μοντέλα βρίσκεται στην Ελλάδα, προφανώς για να τσεκάρει τον Σαμέτ Ακαϊντίν, ενώ παρακολούθησε και το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ (3-0).
Ολυμπιακοι Αγωνες
Τελτσίδου: «Είμαι πεινασμένη για διακρίσεις» (audio)
Το αργυρό μετάλλιο στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ζάγκρεπ, άνοιξε την όρεξη και για άλλες διακρίσεις, στην πρωταθλήτρια του τζούντο Ελισάβετ Τελτσίδου, όπως δήλωσε στην εκπομπή της ΕΡΑΣΠΟΡ “CITIUS ALTIUS FORTIUS” και στην Βίκυ Σπύρου.
Ολυμπιακοι Αγωνες
Γκορίλα: «Όνειρο ζωής οι Ολυμπιακοί Αγώνες» (audio)
Πάσχα στο Έσεν της Γερμανίας θα κάνουν οι αθλητές και οι αθλήτριες της εθνικής μας ομάδας τοξοβολίας, που θα μετάσχουν στο προολυμπιακό τουρνουά, που είναι και Ευρωπαικό πρωτάθλημα, διεκδικώντας εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς του Παρισιού και στα ατομικά και στα ομαδικά.