Πικέ: «Η Μπαρτσελόνα κυριαρχούσε με τις κατακτήσεις του Champions League»

Ο πρώην αμυντικός των “Μπλαουγκράνα” σε δηλώσεις που παραχώρησε, εξήγησε τι εννοούσε με τη… σύγκριση της παλιάς του ομάδας με τη Ρεάλ Μαδρίτης. 

Ο Ζεράρ Πικέ προκάλεσε… θύελλα αντιδράσεων με τις πρόσφατες δηλώσεις του αναφορικά με τη Ρεάλ Μαδρίτης και την τελευταία κατάκτηση Champions League και εξήγησε σε νέες δηλώσεις που παραχώρησε, τι ακριβώς εννοούσε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζεράρ Πικέ:

«Δεν ήθελα να μειώσω τίποτα. Όποιος δεν θέλει να καταλάβει, δεν θα καταλάβει. Προέρχομαι από την Μπαρτσελόνα, όπου το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό. Το να είσαι ανώτερος. Και στα πέντε Champions League που κατέκτησε, ήταν καλύτερη και πήρε και το πρωτάθλημα στην Ισπανία.

Την τελευταία φορά που το πήρε η Ρεάλ Μαδρίτης, ήταν ξεκάθαρο ότι σε όλα τα νοκ άουτ ποτέ δεν ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της, όπως και στον τελικό. Να εξηγήσω. Δεν θα θυμούνται τη Ρεάλ για την μπάλα τους αλλά για άλλα πράγματα, τις επικές ανατροπές. Αλλά αυτό τους αρκεί, είναι η σπουδαιότητα της ομάδας, με πέντε καλά λεπτά μπόρεσαν να κάνουν την ανατροπή με τη Σίτι. Η Μπαρτσελόνα δεν θα περάσει ποτέ νοκ άουτ γύρο επειδή ήταν καλύτερη για πέντε λεπτά».//Γ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ