Γκουντογκάν: «Θα είναι ένας πολύ ιδιαίτερος αγώνας για εμένα»

Η Γερμανία και η Τουρκία διασταυρώνουν τα ”ξίφη” τους το βράδυ του Σαββάτου (18/11, 21:45) στο Βερολίνο και ο έμπειρος μέσος μίλησε ενόψει του ξεχωριστού για τον ίδιο αγώνα.

Ο Ιλκάι Γκουντογκάν προχώρησε σε δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης των ”Πάντσερ” με την Τουρκία, στην οποία ο 33χρονος μέσος της Μπαρτσελόνα θα φοράει το περιβραχιόνιο της Εθνικής Γερμανίας.

Ο αγώνας αυτός για τον Γκουντογκάν θα είναι ιδιαίτερος, καθώς όπως δήλωσε και ο ίδιος αρκετοί συγγενείς του ζουν ακόμα στην Τουρκία και την Σμύρνη, χωρίς να προσπαθεί να κρύψει τις ρίζες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Θα είναι ένας πολύ ιδιαίτερος αγώνας για εμένα, ο παππούς μου, οι γονείς μου και άλλοι συγγενείς ζουν ακόμα στην Τουρκία, στη Σμύρνη, και προφανώς έχω πολλούς φίλους και εκεί. Προσπαθώ να πηγαίνω στην Τουρκία τουλάχιστον μία φορά το χρόνο. Η Κωνσταντινούπολη είναι μια από τις αγαπημένες μου πόλεις στον κόσμο, μου αρέσει το τουρκικό φαγητό. Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που η Τουρκία προκρίθηκε στο Euro 2024  και είμαι επίσης πεπεισμένος ότι μπορεί να είναι μια ωραία έκπληξη». //ΜΛ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ