Καστρίτης: «Η Μπουντούτσνοστ είναι μία πολύ αθλητική και έμπειρη ομάδα, χρειάζεται προσοχή»

Ο Άρης προετοιμάζεται για την δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπουντούτσνοστ για την 6η αγωνιστική του Eurocup και ο τεχνικός των Θεσσαλονικιών στις δηλώσεις του στάθηκε στην ποιότητα παικτών που διαθέτει η ομάδα του Μαυροβουνίου.

Ο Γιάννης Καστρίτης τόνισε τα δυνατά στοιχεία της Μπουντούτσνοστ, χαρακτηρίζοντάς την άκρως αθλητική και έμπειρη ομάδα, με άνεση στο σκοράρισμα. Ο προπονητής του Άρη κλείνοντας, ανέφερε πως οι παίκτες του πρέπει να είναι έτοιμοι για ένα physical παιχνίδι, που αν δεν υπάρξει η κατάλληλη συγκέντρωση, κινδυνεύει να χαθεί.

Οι δηλώσεις 

«Η Μπουντούτσνοστ είναι μία πολύ αθλητική και έμπειρη ομάδα, με βάθος και πολλή ποιότητα στο ρόστερ της. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το φίζικαλ παιχνίδι της και να προσέξουμε πολύ το σκοράρισμά της στο τρανζίσιον, αλλά και την ικανότητά της στο επιθετικό ριμπάουντ».

Με την σειρά του ο Γιώργος Φίλλιος εκπροσώπησε τους παίκτες των ”κίτρινων” και επεσήμανε: «Έχουμε ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως η Μπουντούτσνοστ. Ο αντίπαλός μας είναι πολύ δυνατός, ειδικά στην έδρα του, οπότε πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι. Πρέπει να έχουμε υψηλά επίπεδα ενέργειας στην άμυνα και να είμαστε αποτελεσματικοί επιθετικά για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε». //ΜΛ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ